2777
2789
عنوان

درد و دل

109 بازدید | 12 پست

با یکی از دوستام دعوام شد خیلی دلمو شکوند حرفای خوبی نزد  .ادم مؤمنیه ولی دل میشکونه به خدا سپردمش.اما جواب حرفشو دادم ولی حرف بدی نزدم که دلش نشکنه .اون از من مومن تره میدونم سوال مسخره ایه ولی دلم میخواد تاوان بده ولی حس میکنم چون اون مومنه پیش خدا عزیزه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مومنی اینه ک دل کسی رو نشکونی کسی رو مسخره نکنی غیبت نکنی ب لب ادما خنده بیاری مومنی اینه ک هرسری هرجا اسمی ازت بیاد بگن وای خداخیرش بده نه اینه هی بشینی پشت سجاده و خم و راست بشی یا از صبح هیچی نخوری تا اذان مغرب اینقدر بخوری ک بخوایی منفجر شی اره عزیزم مومنی اینه ن نماز و روزه

ادم مومن اول از همه دل نمیشکونه ...  پس وجه مومن رو خراب نکن  مومن بودن به حجاب و نماز و ...

اتفاقا همیشه مادرش از رفتار خوب دخترش میگه . خودش ادعا داره که خیلی مومنه .ولی همش دل میشکونه من ادم حساسی نیستم انقدر حالم بده که سوالای مسخره میپرسم

اتفاقا همیشه مادرش از رفتار خوب دخترش میگه . خودش ادعا داره که خیلی مومنه .ولی همش دل میشکونه من ادم ...

خب عزیزدلم همینکه اینقدر دل میشکونه پیش خدا سرافکنده س .مادرش تعریف میکنه ک بکنه . سوسکه رو دیوار راه میرفت مادرش گفت قربون دست و پای بلوریت ... 

باهمچین ادمایی رفت و امد نکن چون خودت اذیت میشی فقط .

هَر که زِ غوغا،از سرِ سودا،سرکِشَد اینجا،سر بِبُریدَش...
خب عزیزدلم همینکه اینقدر دل میشکونه پیش خدا سرافکنده س .مادرش تعریف میکنه ک بکنه . سوسکه رو دیوار را ...

ممنونم الان حس بهتری دارم خدا خودش کمکم میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز