2789
عنوان

درد دل ...

161 بازدید | 20 پست

بچه ها من زندگیمو دوس دارم

شوهرمو دوس دارم

اما هیچی اونجور که میخام نیست😔

من با امید و آرزو اومدم با این آدم عقد کردم اما حالا یه روی دیگه ازش میبینم

منم هیچکسو ندارم که بهش بگم چه شرایطی دارم

تازه دوماهه عقد کردیم

اما خیلی سرده

باورتون میشه کوچیکترین حرف جنسی ای ما نمیزنیم شااااییددد هفته ای یه بار 

همش دنبال کاره ، انگار نه انگار تازه به هم رسیدیم ...

نه شوقی نه ذوقی

میترسم ازین وضع

نمیدونم چیکار کنم 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

فقط چهارتا جمله ی محبت آمیز کلیشه ای یاد گرفته

روزی یه بار اینارو میگه و تمام

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سنتی  بوده ؟

نمیدونم

پسرداییمه

خودمون با هم اوکی شدیم و اول به خودم گف عاشقمه و حرف میزدیم بعد به خانواده ها کشیده شد

عزیزم کاش قبل عقد در مورد روابط جنسی صحبت میکردین احتمالا سرد مزاجه اگه براتون سخته قبل اینکه عروسی ...

نه اتفاقا گرم مزاجه

اینو میدونم و مطمنم

اما انقد که پی کار و ایناس اصلا واسه من وقت نمیذاره و شبیه پسرایی ک تازه عقد میکنن نیست

نه اتفاقا گرم مزاجه اینو میدونم و مطمنم اما انقد که پی کار و ایناس اصلا واسه من وقت نمیذاره و شبیه ...

اها بخاطره گرونیه 😔😔 سعی کن ازش زیاد درخواست خرید نکنی بیچاره فقط بفکره پول درآوردن برا تامین رفاه زندگیتونه😍😍

نه اتفاقا گرم مزاجه اینو میدونم و مطمنم اما انقد که پی کار و ایناس اصلا واسه من وقت نمیذاره و شبیه ...

خب شاید واقعا داره شرایط ر برای ازدواج اماده میکنه

بنظرم ولب هر ادم پر مشغله ای در هفته پنج ساعت وقت خالی داره

اگ اون نمیاد تو برو سمتش و یه چندساعت خوب رو بساز واسه خودتون

اها بخاطره گرونیه 😔😔 سعی کن ازش زیاد درخواست خرید نکنی بیچاره فقط بفکره پول درآوردن برا تامین رفاه ...

نمیدونم بخدا

پولی به من نمیده آخه ، ماهی دویست تومن ! اونم به مامانم گفتم نارحت شد که مگه گدایی که ازش قبول میکنی ؟ دویس تومن پول نتمم نمیشه 

حرف جنسی؟؟!! هفته‌ای یه بار رابطه تو عقد که تو یه خونه نیستین کم که نیست زیادم هست ها

رابطه؟

دلت خوشه خواهر ، میگم حتی کوچیکترین حرف جنسی ای نمیزنه تو چت یا تلفنی حرف زدنمون ، همو دیدنی هم نهایت بغل میکنه همین 

خب شاید واقعا داره شرایط ر برای ازدواج اماده میکنه بنظرم ولب هر ادم پر مشغله ای در هفته پنج ساعت وق ...

وقتی نیست ، وقتی بهش پیام میدم دو ساعت بعد ج میده ، ز میزنم به پنج دیقه نکشیده خدافظی میکنه ، چجوری برم سمتش ؟

بعدم من دلم ازین شکسته که اون بهم شوق نداره...

چون دخترعمه‌اش هستی و از قبل هم کنارت بوده زیاد شوق نشون نمیده 

ما رابطمون خیلی سنگین بود تو اون تایم ، منظورم اینه چهارچوبارو کامل رعایت میکردیم الانه که آزادیم و اون هیچکاری نمیکنه

نمیدونم بخدا پولی به من نمیده آخه ، ماهی دویست تومن ! اونم به مامانم گفتم نارحت شد که مگه گدایی که ...

اره والا ۲۰۰کمه. شاید دخلش کمه نمیتونه بیشتر بده .. گلم برا بهبود رابطتتون منتظر اون نشین که بهت محبت کنه خودت تلاش کن سوپرایزش کن بغلش کن حرفای عاشقانه بزن اونم یاد میگیره