2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا ،یه مدته رژیم بودم و وزن کم کردم الانم ۲۲ روز پریودم شاید کم خونیم واسه اینه

آره عزیزم فردا برو دکتر ببین دارو چی بهت میده ولی قرص آهن ایرانی بهتر از خارجیه واسه کم خونی زودتر جواب میده چون مقدار اهنش بالاتره 

اگه تونستی قرص آهن ایرانی بخر بخور منم کم خونی دارم و باردارم و دارم قرص آهن ایرانی میخورم یه مدت خارجی خوردم تاثیری نداشت واسم 

آره عزیزم فردا برو دکتر ببین دارو چی بهت میده ولی قرص آهن ایرانی بهتر از خارجیه واسه کم خونی زودتر ج ...

وای خیلی ترسیدم آره فردا دارم میرم دکتر من که فولیک اسید دارم میخورم و مکمل غذایی خدا کنه چیزه خاصی نباشه آخه تو اقدامم واسه بارداری

وای خیلی ترسیدم آره فردا دارم میرم دکتر من که فولیک اسید دارم میخورم و مکمل غذایی خدا کنه چیزه خاصی ...

نترس عزیزم کم خونی چیزی نیست که بترسی از لحاظ غذایی خیلی به خودت برس و این که قرص اهنت رو با لبنیات و قرص کلسیم نخور که کلا بی تاثیر میشه 

شبا دو ساعت بعد شام بخور قرص آهنت رو 

منم از 3 ماه قبل بارداری فولیک اسید خوردم الانم 4 ماهمه دارم همچنان میخورم نمیدونم چرا اثر نداره حالا فروس سولفات خریدم اونو بخورم زودتر جواب میده احتمالا