خیللللییی حرفه ای تو رو تخریب میکنن و تودر حقیقت ۱۰۰۰۰۰ پله بالاتری
اما تو رو خراب میکنن و میزارن حس بدی داشته باشی تا دلشون خنک شه ؟ چطور باهاشون رفتار میکنید؟؟
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
ارره من فامیلامون همه باهام اینجوری بودن دختراش مخصوصا خانواده پدریم ولی من نمیدونستم تازه فهمیدم چقد عوضین تصمیم گرفتم محلشون ندم و اگه چیزی بگن منم عیبشونو بروشونو بیارم
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
واسم مهم نیستن چن سال پیش که 23 سالم بود جاریم پرسید چن سالته گفتم چند میخوره گفت 30 خودش بالای 35 بود فک میکرد نمیدونم چند سالشه گفت منم 30 سالمه از اون سال تو بگو یک روز به سنش اضافه کرده باشه هربار که منو میبینه میگه چند سالته گفتم اینبار یه کپی از شناسنامم میگیرم میدم دستش انقد درگیر من نباشه
واسم مهم نیستن چن سال پیش که 23 سالم بود جاریم پرسید چن سالته گفتم چند میخوره گفت 30 خودش بالای 35 ب ...
وای مشکل دارن بخدا بعد ما ساده و کم اعتماد به نفس باشیم دلمون میشکنه اونا معمولا مغرورن و خودشیفته
بععععععله اینقد زیبااااس که آدمنگاش میکنه حالش بهم میخوره بزار مسخرشکنم اصلا حاضرم کل گناهای دنیا امشب به پای من نوشته بشه😅 بسکه مسواک نمیزنه رنگ دندونش پیدا نیست