2777
2789
عنوان

مشورت

93 بازدید | 24 پست

سلام دوستان . 

دوستان یه مشورتی ازتون میخواستم راستش بین بد راهی گیر کردم ... 

یک سال با یه ادمی اشنا بودم بهش علاقه داشتم بعد این ادم من و گذاشت و رفت ... وقتی اومد بعد از ۳ ۴ ماه شزوع‌کرد به فحاشی کردن ... به من و خانواده ام ... بعد به فجیح ترین شکل زیر اب منو پیش پدرم زد و منو خواستگاری کرد !!! 

بعد از رفتنش من دو سه ماهی صبر کردم برگرده اما نیومد من به طور اتفاقی با یک نفر اشنا شدم که ایشون عاشق من شدن و قصد ازدواج داریم من هم به ایشون علاقه دارم یا بهتره بگم عاشقشم ... 

اما اون ادم قبلی همچنان پیام میده و میخواد که باهاش در ارتباط باشم و برگردم ... 

شما بگید کدوم یک رو انتخاب میکردین ؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد..!🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عاشق هر دو تاشی در حال حاضر؟

نه نه !!!! من اصلا از اون ادم خوشم نمیاد !!!! قبلا علاقه داشتم بهش اما از وقتی تنهام گذاشت و بعد از برگشتش کلی فحش بهم داد از چشمم افتاده ... 

من به فرد جدیدی که وارد زندگیم شده علاقه دارم در حال حاظر

فحاش بودن (جدا از بقیه ویژگیاش) یکی از دلایل خیلی محکمیه واسه کنار گذاشتنش 

من هم به خواهرم میگم اما میگه براش ناراحته چون من بهش نارو زدم !!!!!!! در حالیکه من بعد رفتنش برای اومدنش صبر کردم اما ...

من هم به خواهرم میگم اما میگه براش ناراحته چون من بهش نارو زدم !!!!!!! در حالیکه من بعد رفتنش برای ا ...

اصلا ناروام زده باشی هرکاریم کرده باشی این کاری ک پسره کرده مثه فحاشی و ریختن آبروت و زیرآب زنی هیج دلیلی براش قابل قبول نیست 

خب آخه تو میگی جدیده رو دوست داری 

شما بودی‌اونی انتخاب میکردی که دوست داره 

یا اونی که دوستش داری؟

اصلا ناروام زده باشی هرکاریم کرده باشی این کاری ک پسره کرده مثه فحاشی و ریختن آبروت و زیرآب زنی هیج ...

مرسی واقعا بالاخره یکی پیدا شد منو درک کنه😭❤

مرسی واقعا بالاخره یکی پیدا شد منو درک کنه😭❤

♥️خواهش میکنم عزیزم 

اینو بدون اگه کسی واقعا دوستت داشته باشه در هیچ شرایطی حاضر به فحاشی و تحقیر کردنت نمیشه 

♥️خواهش میکنم عزیزم  اینو بدون اگه کسی واقعا دوستت داشته باشه در هیچ شرایطی حاضر به فحاشی ...

اره خب درست میگین ... 

به من میگفت من حالم خوب نیست تنهات گذاشتم در حالکیه هرشب تا دیر انلاین بود !!! کسی که حالش بده حوصله نداره تا ۶ یا ۷ صبح آنه ؟