2777
2789
عنوان

چطور حقوق همه نی نی سایتی ها زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 250 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خب اخه شغل های ازاد واقعا در امدشون بیشترن!!!من نمیگم شما دروغ مبگی که

ببین آجی ما اینجا دورهمیم برا گپ وگفت،دعوا نداریم که ولی تعجب ازاینجاست که همین شغلا رو ما داریم میبینیم من فیش حقوقی دوتادبیر رو برا ضامن گرفتیم چ دیدم چقد میگیرن ولی خلاصه خداروهزارمرتبه شکر که مردم جیبشون پره

تصورش سخت نیست!!!غیرمستقیم توهین نکنید مثلا منه نوعی که تو این جامعه ام میانگین درامد و توان خرید مر ...

🙁🙁چرا دعوا دارید؟

هرکسی براساس اطرافیان خودش شاید میگه منم کلی گفتم 

گفتم ک الان درامد ماهی ده تومن انقدی وااااو نیست که هرکی بگه انقد دارم همه به دروغگویی متهمش کنن

ضمنا ینفر اگه ماهی صد تومنم داشته باشه براساس اون هزینه های زندگیشم بالاست

مثلا ما خودمون از ۱میلیون سیصد تومنش رو قسط میدیم

بماند خوراک پوشاک هزینه های پزشکی سرویس ماشین تعمیرات منزل و هزاران چیز دیگه

...
خب همه که قرار نیست حقوقشون با هم یکی باشه،یکی زحمت کشیده یک عمر تحصیل کرده حقشه هم حقوق بالا بگیره ...

عزیزم ببخشید خیلی هم با تحصیلات تلاش حقوق آنچنانی ندارند چون پارتی تو تعیین کار و موقعیت نقش اساسی داره 

جمع نبود البته خیلی ها با تلاش به همه جا رسیدن حقشون نوش جونشون

ولی درست نیست کستیی که دارند با زحمت نون حلال در می یارند و تحصیلات هم دارند بگید چون تلاش نکرده اوضاعش این 

والا من خودم حسابدارم دو میگیرم نصف روزوهم سز کارم کلا شوهرمم 2/5 گااهی چی بشه سه میگیره  خواهر شوهرم همکارمه اونم دو شوهرشم دو یعنی تو خانواده ما اکثرا دوتایی سرکارن بازم پنج شیش تومن اگه بشه این همه ام خیر اون سرمون درس خوندیم فک کردیم خبریه

خدایی با ۳ تومن چجوری اموراتتون میگذره?تو این گرونی زیااد ما ۳ نفریم فقط,خرج ماهینمون ۷ الی ۸ تومنه

عزیزم بنظرم از نی نی سایت خارج شو نت و گوشیتو خاموش کن آروم بگیر بخواب فردام که اومدی اصلا ریپلای ها رو نگاه نکن😂بعنوان یک با تجربه در این زمینه بهت نصیحت کردم😂👌🏻

فان.بود#  

...