2777
2789
عنوان

من سختگیرم

1 بازدید | 13 پست

ببین مثلا خیلی برام مهمه مردی که میخوام باهاش زندگی کنم پاک بوده باشه حتی تو پیج اینستا هر کی فالو نداشته باشه یا هر چیزی رو لایک نکرده باشه

اصلا نمیتونم بپذیرم یه سری چیزا رو

برام جالبه مثلا طرف میدونه شوخرش تو گذشته تا چه حد عاشق و حیران دختر خالش بوده بعد فامیلم هستن و اینا رفت و آمد هم میکنن

من اینا رو انگار نمیتونم هضم کنم حتی یکی از زمینه های جداییم همین بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بخوای تا لایک و فالور طرف دخالت کنی تا ابد تنها میمونی چون ادم بچه شو هم تا این حد نمیتونه کنترل کنه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

به نظرم ذات مهمه که وفادار باشه و گذشته زیاد مهم نیست

خیلی مردان رو دیدم که قبلاً هم با هیشکی نبودن و پاک بودن ولی بعد ازدواج خیانت کردن

البته قضیه فامیل فرق میکنه اونو منم خوشم نمیاد

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

شما فقط واقع بین نیستی/ بهترین باغچه رو هم بیل بزنی از توش کرم درمیاد.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

هر انسانی ممکنه خطا کنه ،زن و مرد هم نداره من دیدم نسبت به ادما مثبته ،مگه اینکه چیزی ببینم شما هم س ...

به خاطر خودت گفتم. خدای نکرده خلافش بهت ثابت بشه بتونی دووم بیاری

من بیشتر دوس دارم واقعیتارو ببینم تا اینکه خودمو بزنم به خواب

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور