2777
2789

⛔⛔⛔⛔کاربرررررررمردهستم⛔⛔⛔⛔اگرامشب توفیقی باشد مانندشب های دیگرنمازشب بخوانم  (اگربنده حقیر لایق باشم)اعلام بفرماییدبعدازنمازبرایتان صلوات بفرستم که ان شاء الله که حاجتتون برآورده ودعاهایتان مستجاب شودآمین یارب العالمین.... دعابرای سلامتی اقاامام زمان وفرج اقا رو یادتان نرود.....

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

برای حاجت من بنده حقیردعاکنیدوبه مقداردلخواه صلوات بفرستین وهدیه کنیدبه مادرامام زمان نرجس خاتون....... 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

اگرامکان بود.برای شفای همه مریض هابه مقداردلخواه سوره حمدبخوانید وهمچنین برای ریشه کن شدن ویروس کرونا به مقداردلخواه سوره توحیدبخوانید... شماراهم دعوت میکنم به خواندن نمازشب... حتمادیگران رادعاکنید...که اجربالایی دارد

❤️❤️❤️❤️❤️

یه مرتبه سوره توحیدبخوانیدو هدیه کنیدبه آقاامام زمان ان شاء الله موردتوجه شون قراربگیرین

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج 10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قبول باشه برای حاجتتون آیه الکرسی میخونم شماهم اسمم فاطمس دعا کن خدا صلاحمو در ازدواج با همین ک خودم میخوامش قرار بده وبهش برسم 🙏🏻🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

ممنون میشم

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

برای از بین رفتن کرونا و بهبودی کرونامون😖

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖