6767ghazal مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 46 عنوان iui 83 بازدید | 7 پست سلام من دوشنبه آی یو آی انجام دادم الان ۸ روزه،روز دوتا شیاف پروژسترون میزارم،میشه بگین علایم بارداری چیهمن شکمم گاهی اوقات درد میگیره باز خوب میشه 1399/07/21 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2476 انشالله باردار بشی... دارو چیا مصرف کردی...امپول دور ناف زدی؟ اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
6767ghazal مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 46 انشالله باردار بشی... دارو چیا مصرف کردی...امپول دور ناف زدی؟ قبل ای یو ای دوتا امپول دور ناف زدم با قرص لتروزولبعدشم فقط شیاف با اسیدفولیک
mamyjoon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10649 میشه کل پروسه iui رو تعریف کنی که آمادگیشو داشته باشم؟ 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2476 قبل ای یو ای دوتا امپول دور ناف زدم با قرص لتروزول بعدشم فقط شیاف با اسیدفولیک چندتا امپول زدین؟؟؟ اسمش سینال اف بود؟؟؟ ببخشید بعد اندازه فولیکاتون چند بود اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
6767ghazal مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 46 چندتا امپول زدین؟؟؟ اسمش سینال اف بود؟؟؟ ببخشید بعد اندازه فولیکاتون چند بود دوتا امپول اچ سی جی،دوبار سنو رفتم سنو دومی گفتن چ روزی بیا ای یو ای،۴تا فولیکول داشتم
6767ghazal مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 46 چندتا امپول زدین؟؟؟ اسمش سینال اف بود؟؟؟ ببخشید بعد اندازه فولیکاتون چند بود اندازه هاش ۱۵،۱۹،۲۰،۲۴
sffs عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2476 دوتا امپول اچ سی جی،دوبار سنو رفتم سنو دومی گفتن چ روزی بیا ای یو ای،۴تا فولیکول داشتم یعنی روز چندم پری ای یو ای شدین؟ اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه وحاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من♥️😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔🖐️.... دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺♥️. 😍اقام ابو الفضله😍 میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟