2777
2789
عنوان

علايم سقط

149 بازدید | 22 پست

بچها درست بعد غذایی ک خوردم حالت تهوع دارم وسط سينم پايين سينم منظورمه بنظرتون اينا علايم سقط  چنساعت خوب بود دوباره هموطوری ميشم همشم خابم مياد ميخابم پا ميشم تا چند دقيقه خوبم بعد همونطورئ ميشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم ميترسم بعد غذای بيرونی خوردم اينطوريشدم

نه نترس،مگه فاسد بوده،خب غذا بوده دیگه،از این به بعد سعی کن غذای سالم و خونگی مصرف کنی،تنقلات و نوشابه و سس هم تا میشه مصرف نکن،نون و برنج رو هم متعادل مصرف کن

اصلا تهوع نداشتم  هفته13هستم معدمم درد ميکنه و بدنم ضعف ميکرد جون نداشتم بلندشم

من هفته ۱۳ به شدت گرسنه میشدم،یعنی کلا شبانه روز گرسنه بودم،این حالات طبیعیه،هرکس یجوریه،نگران نباش،سونوی ان تی کردی؟

نه نترس،مگه فاسد بوده،خب غذا بوده دیگه،از این به بعد سعی کن غذای سالم و خونگی مصرف کنی،تنقلات و نوشا ...

نميدونم فاسد بوده يانه دل پيچه اينام داشتم ولی استفراغ اس....نداشتم يکم ميترسم

ميترسم بچه چيزيش شده باشه چون اصلا اينطوری نبودم

دختر خل شدی؟بهت میگم سقط خونریزی داره؟الکی واسه غذای بیرون اخه؟؟؟؟؟نگران نباش،هیچیش نشده،ترش کردن،ریفلاکس،معده درد ،تهوع،گرسنگی،همه ی اینا خیلی شایع هست توی بارداری مخصوصا ماههای اول

دختر خل شدی؟بهت میگم سقط خونریزی داره؟الکی واسه غذای بیرون اخه؟؟؟؟؟نگران نباش،هیچیش نشده،ترش کردن،ری ...

ديروز يکم رب انار خوردم حالم بدترشد ميدونی اصلا من ويار نداشتم يدفه اينطوری شدم اونم بعد غذای بيرون امروز عصر بهترشدم الان دوباره معدم درد گرفت چنروز پيشم يکم دور نافم يدف گرفت ول کرد....

ديروز يکم رب انار خوردم حالم بدترشد ميدونی اصلا من ويار نداشتم يدفه اينطوری شدم اونم بعد غذای بيرون ...

عزیزم همش طبیعیه،من علایمم از هفته ۷ شروع شد،تهوع،معده درد،گرسنگی وحشتناک،هر ماه ممکنه حالاتت تغییر کنه،نترس