2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 50 پست
سلام اصن بهش فک نکن وضعیتت نرمال؟

سلام خیلی سخته والا 

نه تنبلی هم دارم🙄

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث همیم پس دارو چیا میخوری

متوفورمین. دوفاستون همین🙄 دکترم گفت اگه تا دی باردار نشدی بیا 🙄

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
متوفورمین. دوفاستون همین🙄 دکترم گفت اگه تا دی باردار نشدی بیا 🙄

سونو دادی ببینی وسط سیکل فولی غالب داری؟

ما تلگرام‌گروه اقدامیم سوال میپرسیم چت میکنیم خوبه تنها نیستیم ک ناامید بشیم خواستی بگو ببرمت

سونو دادی ببینی وسط سیکل فولی غالب داری؟ ما تلگرام‌گروه اقدامیم سوال میپرسیم چت میکنیم خوبه تنها نی ...

من مرداد رفتم برا سونو آزمایش اولیه گفت یه تخمدانم داره و اینکه گفت معلوم نیس کی تخمک داشته باشی شاید دو ماه یه بار یک ماه در میون دیگه شهریور که اقدام داشتم که نشد و تخمک هم فک نکنم داشتم اما این ماه یکم حالت های تخمک گذاری داشتم کیت تخمک گذاری هم مثبت شد حالا نمیدونم شده یا نه