2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 50 پست
زیاد اهمیت ندادم ولی الان دیگه خسته شدم از انتظار زخم زبون مردم😔😔 انشالله 

کاش زودتر رفته بودی عزیزم ❤️ الانم دیر نیست هرچی زودتر برو ان شاء الله دامنت سبز شه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آها شما هم اقدامی عزیزم

بله عزیزم 😘

یه سالو دوسه ماهیه 

من خودم سالمم ولی همسرم ضعیف بود البته یکم که یه ماهه استفاده کرده 

دوروزه عقب انداختم نمیدونم دیگه 

ولی مطمعنممم باردار نیستم

کاش زودتر رفته بودی عزیزم ❤️ الانم دیر نیست هرچی زودتر برو ان شاء الله دامنت سبز شه 

آره متاسفانه اهمیت ندادم

آره قراره به زودی برم

انشالله همچنین شما گلم

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستید❤
بله عزیزم 😘 یه سالو دوسه ماهیه  من خودم سالمم ولی همسرم ضعیف بود البته یکم که یه ماهه استفاد ...

ایشالا دامنت سبز شه عزیزم

توکل برخدا

ایشالا که این ما بارداری عزیزم

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستید❤
بله عزیزم 😘 یه سالو دوسه ماهیه  من خودم سالمم ولی همسرم ضعیف بود البته یکم که یه ماهه استفاد ...

از کجا فهمیدین همسرتون ضعیفه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
رفتیم دکتر وقتی آزمایشات و سونو های من سالم بودن گفتن شاید از شوهر باشن  بعد براش آزمایش اسپرم ...

چه مدت اقدام کردی رفتی 

یه سالو چهارماهه اقدامم شش ماه پیش رفتم دکتر یه ماه پیش فهمیدیم مشکل از همسرمه که این یه ماه دارو خو ...

مرسی عزیزم 😍❤️ ان شالله زود تر باردار شی