2777
2789

مامانای گل من یه حساسیتی دارم،که می‌دونم چند مدت دیگه شاید اصلا برام مهم نباشه،ولی الان خیلی اذیت میشم،اینکه سخته پسرم با کسی بره توالت حساسیت بی مورده.خواهشا قضاوت نکنین فقط تجربتون رو بگین،پسرم نزدیک سه سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست ندارم اصلا ب هیچ وجه نمیزارم بچم با کسی بره 

خب چیکار کنم،پسرم اگر خونه مادر بزرگاش باشه با اون ها میره،چند باربم پیش اومده من بودم گفته با اون ها.نمیدونم بر چه اساس میگه،منم خوشم نمیاد بگم نه دوس ندارم یا هر چی،کلا هم خیلی صبور م و اصلا تندی نکردم به پسرم 

خب چیکار کنم،پسرم اگر خونه مادر بزرگاش باشه با اون ها میره،چند باربم پیش اومده من بودم گفته با اون ه ...

خب من ک بدم میاد یچم تنها نمیزارم بره جایی پایینم باشه ب مادر شوهرم گفتم دوست ندارم کسی بببرتش وباید از الان اد بگیره اندام خصوصیشه صدام میکنن پایین

خب من ک بدم میاد یچم تنها نمیزارم بره جایی پایینم باشه ب مادر شوهرم گفتم دوست ندارم کسی بببرتش وباید ...

خب من با مادر شوهرم هم داخل یه خونه هستیم،پسرم معمولا شب ها یه دوساعتی یا با باباش یا تنها میفرستمش،خب یه بار دسشوییش گرفته بوده گفته مامانی بشورمتم ،واین شده شروعش.من الان نمیتونم چیزی بگم،فقط خیلی خیلی ناراحتم.البته مادر شوهرم خیلی خانوم خوبیه.شما خانه دار هستین

خب من با مادر شوهرم هم داخل یه خونه هستیم،پسرم معمولا شب ها یه دوساعتی یا با باباش یا تنها میفرستمش، ...

بلی من خانه دارم.دخترمم یاد گرفته حمام با کسی نمیره دشویی هم همینجور میگه فقط باید با مامانی برم 

بلی من خانه دارم.دخترمم یاد گرفته حمام با کسی نمیره دشویی هم همینجور میگه فقط باید با مامانی برم&nbs ...

آره پسر منم حمام با کسی نرفته ،ولی خب دسشویی تو هفته دوبار احتمال داره بره با کسی،نمیدونم شایدم حساسیت الکی هستش،