2777
2789

شوهرم خوش حسابه . یعنی تا حالا نشده پولی قرض بگیره و پس نده 

حالا حدود ۱ماه پیش با مامان و بابام رفتیم جایی ک گوشی و لوازم الکترونیکی میفروختن بعد منم ک گوشیمو میخواستم عوض کنم اونجا ی گوشی دیدم وخوشم اومد 

با شوهرم تماس گرفتم قضیه رو گفتم ( منم ب اندازه ی پول گوشی تو کارتم نداشتم) شوهرم گفت اگه خوشت اومده از مامان یا بابات پول بگیر گوشیو بخر بعد من باهاشون حساب میکنم 

حالا ۱ ماه شده هنوز پولو پس نداده 

چندوقت پیشم ک بهش گفتم کی پولو پس میدی گفت فعلا نمیتونم پس بدم. در حالی ک میتونست تو این ۱ ماه پولو پس بده 

بابامم پولشو میخواد . تا حالا ۲/۳باری بهم گفته. 

من چکار کنم ک شوهرم لج نکنه و پولو بده؟؟ چجوری بهش بگم؟؟ 

چقدره مگه؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه شوهرم همیشه زود پس میده . ایندفعه اینجوری کرد منم دارم جلو بابام شرمنده میشم 

اگه من بودم میرفتم گوشیمو میفروختم پس میدادم ولله حوصله تنش ندارم 😑

اما اگه همسرتون منطقی هست باهاش صحبت کن مستقیم بهش گفتی از زبان خودت بگو 

بگو شنیدم میخوان فلان چیزو بخرن انگاری پول کم دارن 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

با زبون خیلی خوش بهش بگو همسر عزیزم بیا این گوشی بی زحمت بفروشش حتما فعلا دستت خالی .پولش رووبده بدم بابام چون نمیخوام پیشش بد حساب شی و چون دوستت دارن نمیخوام بد بشی پیششون ببین چی میگه.نهایتش واقعا قید گوشی رو بزن

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.