2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟

101 بازدید | 14 پست

دیشب اخر شب به نامزدم پیام میدادیم(از هم دوریم فعلا)بعد دیر جواب پیامام میداد بهش گفتم خابی گفت نه برم مسواک بزنم و بیام من صبر کردم اومد دوباره هی دیر جوابم میداد از صفحه میرفت بیرون بهش گفتم کار داری ؟؟؟نمیتونی پیام بدی؟؟گفت خواهر زادم (کوچولوئه)اومده بغلم واسا میام منم ناراحت شدم بهش گفتم دیگه نمیخاد بیای و شب بخیر اونم ناراحت شد و گفت شب خوش امروزم کلا پیام و زنگ نداد بهم.منم همین طور و قهر کردم

حالامقصر منم یا اون که قهر کرده؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی بگذره یکم یادتون میره

ولی در کل اویزون نباش  ازت زده میسه

عزت نفس داشته باش

وقتی قهر میکنی خودتو کوچیک میکنی و ضمن اینکه دیگه قهر یا ناراحتیت به مرور براش بی ارزش میشه 

شخص خودِ من اگه بودم ناراحت نمیشدم

البته من کلا چتدنمیکنم با شوهرم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
خب من باید چیکار میکردم؟

منم از این دعواها قبلا داشتم یه بار رفتم خونه خواهرش انقدر با بچه خواهرش بازی کرد منم تازه نامزد بودم معذب بودم همونجا خیلی ناراحت شدم برگشتنی به خونه باهاش دعوا کردم الان فک کردنی میبینم اگه عقل این موقع رو داشتم دعوا نمی کردم نگه میداشتم روزی که خودمم اروم شدم بهش میگفتم که دوست ندارم بهم بی احترامی کنه