2777
2789
عنوان

مادرشوهر

248 بازدید | 17 پست

من با این آدم چیکار کنم دیگه حرص منو در آورده شما جای من بودید چیکار میکردی ما طبقه بالای خونشون میشینیم پسرم صبح ها میره پیششون البته کوچولوم رغبتی نداره اذیتش میکنه ولی از بس میگن نوه مون میفرستم پایین خونشون من هم شاغلم هم دانشجوام و هزار جور مشغله یعنی صبح کا پا میشم آنقدر کار دارم که نمیدونم غذامو بزارم یا خونه یا درسام وقت سر خاروندن ندارم شوهرم هر وقت میره خونشون ی سره میشینه تو گوشش میخونه زنت تو رو از خونه بیرون میکنه میگیره می‌خوابه اصلا بخوابم به اونچه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفت و امدت رو  کم کن شوهرتم کمتربگو بره

کارات قبل اومدن همسرت بکن تا میاد کنارش باشی و نره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

هیچ راهی نداری تنها چیزی که میتونم بگم براساس تجربه هرگز شرایط زندگیتون جوری نزارین که به خانواده شوهر نیاز پیدا کنین یا بچتون بفرستین اونجا به خاطر مشغله کاری از من به تو نصیحت اختیار زندگیت بعدها بیشتر ازین به دست میگیره ازرو تجربه میگم کمتر بخورین کمتر بپوشین دیپلم‌ باشین اما کل زندگیت در اختیار خودت بگیر از شوهر تا بچه وقت برا اونا بزار 

ندارم ولی واقعا خوشبحالش میشه،چون اگه دنیا رو هم بدن یه روز با خانواده زندگی نمیکنم که حرمتا حفظ بشه

همیشه فقط خانواده نیست که حرمتا رو نیشکنه

هر موقع که متاهل شدید حواستون به همه جوانب باشه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بچتو نگه میداره دیگه گلم 

یکم چشم پوشی کن رو بقیه اگه هم درس میخوای بخونی هم شاغل باشی هم مادر 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
همیشه فقط خانواده نیست که حرمتا رو نیشکنه هر موقع که متاهل شدید حواستون به همه جوانب باشه

دوری و دوستی،زیاد که تو چشم باشی و زیاد رفت و آمد باعث میشه خود به خود اجازه بدی تو هر مسئله ای دخالت یا اظهار نظر کنن،بهمین خاطر بازممیگم دوری و دوستی

هیچ
آنقدر بچمو اذیت  میکنن پیششون واینمیسه

خب عزیزم چرا میری سرکار  یه مدت بمون خونه به شوعرت هم اینجور فشار میاد و برای بچه هم مادری میکنی  دلت برای بچه نمیسوزه 😔😔😔😔 تو رو خدا نزار بچه ار دوران کودکی خاطره ای خوبی نداشته باش