دنیا15998 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 62 عنوان تولد شوهرمه 76 بازدید | 6 پست فردا تولد شوهرمه چطور سوپرایزش کنم اخه با مادر شوهرم تو به خونه زندگی میکنیم اگه کاری کنم سریع بهش گزارش میده 1399/07/21 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39743 خب اون پیرزنم دعوت کن طفلی بیاد یه گوشه بشینه رو مبل تماشا کنه چرا اینطوری میگی😟 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
nn11228 عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 3457 خو با مادرشوهرت ی جوری صحبت کن ک فانع شه سوپرایز بیشتر خوشحالش میکنه... البته اگه قانع بشو هس واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
مداد_رنگی_صورتی عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1435 خب بهش بگو نگه بعدم کادو میخوای بخری سعی کن یه چیز معنوی بگیری نه یه چیز مادی خیلی برای کادویی که میخوای بخری فک کن سعی کن با روحیات شوهرت باشه چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه... ▷ ◉──────── ♪♡
دنیا15998 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 62 خب اون پیرزنم دعوت کن طفلی بیاد یه گوشه بشینه رو مبل تماشا کنه چرا اینطوری میگی😟 عشقم تو یه خونه شریکی زندگی میکنیم باهمیم تا بخوام وسیله تزیینی بزنم و مهمون دعوت کنم گزارششو میده شوهرم
دنیا15998 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 62 خب بهش بگو نگه بعدم کادو میخوای بخری سعی کن یه چیز معنوی بگیری نه یه چیز مادی خیلی برای کادویی که می ... فکر خوبیه ولی مادر شوهرم عرسال گفته اینبارم نیگه
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39743 عشقم تو یه خونه شریکی زندگی میکنیم باهمیم تا بخوام وسیله تزیینی بزنم و مهمون دعوت کنم گزارششو میده ش ... اهان چ شرایط سختی . میخوای ب هیچکس چیزی نگو . همه چیزو تو اتاق خودتون اماده کن و وقتی شوهرت اومد ببر تو اتاق سورپرایز شه چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه