2777
2789
عنوان

خونه دارا

279 بازدید | 22 پست

بعضی خونه دارا و حتا شاغلا میگن خونه داری خیلی سختتتهههه و تمام وقت ...

با تجربه هاش اینو تشریح کنن 

شاغلایی هستن که کار بیرون نزاره زیادی به خونه برسنو واقعا مشکل باشه؟

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

من شاغلم ولي خب نشده به كاراي خونم نرسم

كلا توو خودم نميبينم كه زن خونه دار باشم و همش خونه بمونم و علاقه اي هم ندارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن یه خانومی دکتربوده و تو چندتا بیمارستان کار میکرده

شوهرش ازش شکایت کرده گفته بکارای خونه نمیرسه

دادگاهم مجبورش کرده از همه استعفا بده و فقط توی یه بیمارستان که نزدیک خودشونه کار میتونه کنه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

من نه شاغلم نه متاهل😐😅

اما کار خونه تمومی نداره و واقعا انرژی زیادی میخواد همزمان شاغل بودن و بچه داری و خونه داری و شوهرداری و...😐

واقعا سخته اما بعضیا از پسش برمیان که این بستگی به نیروی بدنی،زرنگی و انگیزشون داره و اینکه شوهرشون چقدر کمکشونه👌

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
بستگی به این داره که چطوری زمانت رو مدیریت کنی. برای خانمی که یازده از خواب بیدار میشه معلومه که سخت ...

من مجردم 😂همیشه تصور میکنم قراره ۲ ساعت جلوتر از شوهرم بیدار شم 

5 صب😂😂😂😂مثلا

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

من شاغلم شغلمم تمام وقته بچه کوچیکم دارم ولی دیگه باید همه چیز سرپا نگه داشت خواهر. صبح زود همه خوابن باید ناهار اماده کنم و بچم ببرم تحویل مادرم بدم تا شب بریم دنبالش و کارای خونه روانجام بدم و باز شام بذارم یعنی جمعه ها روز خوشیمه حداقل باخیال راحت کارامو انجام میوم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
میگن یه خانومی دکتربوده و تو چندتا بیمارستان کار میکرده شوهرش ازش شکایت کرده گفته بکارای خونه نمیرس ...

وااالااا😂شوهرش من بودم😂

عزیزم خب بستگی ب شغل داره

و قدرت جسمانی و روحی

من چندین سال شاغل بودم

و واقعا نمیتونستم ب کارای خونه برسم

کارگر میومد آخرهفته

شغلم سخت بود

ساعت کاریم ۸ساعت بود

ولی تمااااام انرژیم پای کار میرفت

و خدایی که در این نزدیکی است
میگن یه خانومی دکتربوده و تو چندتا بیمارستان کار میکرده شوهرش ازش شکایت کرده گفته بکارای خونه نمیرس ...

اره خب ادم باید واسه زندگی شخصیشم زمان بزاره

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
خوبه امیدوارم تصورت رو بتونی واقعی کنی 😍

فدات عزیزم خوشبخت باشی 

من شاغلم ولي خب نشده به كاراي خونم نرسم كلا توو خودم نميبينم كه زن خونه دار باشم و همش خونه بمونم و ...

منم همین عقیده و نظر رو داشتم

ولی شغلم داشت داغونم میکرد

الان خانه دارم و میگم کاش زودتر استعفا میدادم

و خدایی که در این نزدیکی است