بعضی خونه دارا و حتا شاغلا میگن خونه داری خیلی سختتتهههه و تمام وقت ...
با تجربه هاش اینو تشریح کنن
شاغلایی هستن که کار بیرون نزاره زیادی به خونه برسنو واقعا مشکل باشه؟
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
میگن یه خانومی دکتربوده و تو چندتا بیمارستان کار میکرده
شوهرش ازش شکایت کرده گفته بکارای خونه نمیرسه
دادگاهم مجبورش کرده از همه استعفا بده و فقط توی یه بیمارستان که نزدیک خودشونه کار میتونه کنه
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بستگی به این داره که چطوری زمانت رو مدیریت کنی. برای خانمی که یازده از خواب بیدار میشه معلومه که سخت ...
من مجردم 😂همیشه تصور میکنم قراره ۲ ساعت جلوتر از شوهرم بیدار شم
5 صب😂😂😂😂مثلا
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
من شاغلم شغلمم تمام وقته بچه کوچیکم دارم ولی دیگه باید همه چیز سرپا نگه داشت خواهر. صبح زود همه خوابن باید ناهار اماده کنم و بچم ببرم تحویل مادرم بدم تا شب بریم دنبالش و کارای خونه روانجام بدم و باز شام بذارم یعنی جمعه ها روز خوشیمه حداقل باخیال راحت کارامو انجام میوم
میگن یه خانومی دکتربوده و تو چندتا بیمارستان کار میکرده شوهرش ازش شکایت کرده گفته بکارای خونه نمیرس ...
وااالااا😂شوهرش من بودم😂