2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

علائم پریودی داشتی؟

نه الان اصلا همش از صب ترشح ابکی داشتم اللنم دیدم لباس زیرم لک شده یه ذره علایم بارداری ذاشتم هفت هشت روز سینهام درد میکرد حالت تهوع ولی نمیدونم

واقعا به ججای حرص الکی بریم به دانسته ها اضاف کنیم بهترا من هر دو بارداریم زمانی باردار شدم که همون ...

دقیقا منم سر اولی گفتم شروع میکنم اقدام ولی کوتا من باردار شم یکسال طول میکشه ولی همون ماه اول شدم

حالا سر دومی یک ساله دارم برنامه میریزم که فلان ماه به دنبا بیاد کارای فلانمو قبلش کرده باشم. حالا باردار نشدم  

دقیقا قشنگ محاسباتمون به هم میریزه یادمون بیاد خدا همه کارست 

من خودم به این نتیجه رسیدم تا 10روز از پری نگذره الکی اعصاب خودمد خرد نکنم و استرس ندم.... خواهش میک ...

منم دارم دیونه میشم دیگه اخه دکترم گف یه روز بد پریود اگه مثبت شد بیبی چک بیا امپول بزنم

واقعا به ججای حرص الکی بریم به دانسته ها اضاف کنیم بهترا من هر دو بارداریم زمانی باردار شدم که همون ...

من از اردیبهشت تو اقدامم یه بار بارداری شیمیای داشتم

من از اردیبهشت تو اقدامم یه بار بارداری شیمیای داشتم

من سه ماه داروی تعیین جنسیت خوردم

سه ماه اسید فولیک و ویتامینeبا همسرم

وایسادیم ۱۴۰۰ای بشه

اول تابستون باشه که دخترم درس نداشته باشه

۵ماه طول کشید تا باردار شدم و تو ۱۰هفتگی شنبه کورتاژ

مصلحتش با خداست من راضی ام به رضای اون

از خودش میخوام برام بسازه