2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 عنوان تنبلی تخمدان 62 بازدید | 6 پست کسی تنبلی داشته و باردار شده باشه؟ لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰 1399/07/21 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران۶۶۶۴ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 867 اوهوم من..نگران نباش و استرس نداشته باش ببین چجوری خیلی زود میشع خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 اوهوم من..نگران نباش و استرس نداشته باش ببین چجوری خیلی زود میشع واقعا عزیزم خداروشکرمن عقدم تنبلی دارن پریودمم منظمه اما از مادر نشدن میترسم دکترمم میرم فقط قرص ضدبارداری میده ک کیستا بیفتن ولی بازم هستن لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
باران۶۶۶۴ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 867 واقعا عزیزم خداروشکر من عقدم تنبلی دارن پریودمم منظمه اما از مادر نشدن میترسم دکترمم میرم فقط قرص ض ... نترس من کیستم داشتم،فیبرومم داشتم ولی خدا خواست و شد...اگه استرس نداشته باشی همه چی حله من درست تو اون ماهی که بی خیال بودم باردار شدمفقط از من بتو نصیحت برا بچه زود اقدام کن جلوگیری نکن خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 نترس من کیستم داشتم،فیبرومم داشتم ولی خدا خواست و شد...اگه استرس نداشته باشی همه چی حله من درست تو ا ... راستش من سه ساله عقدم و یکساله رابطه داریمممکنه تاثیر بد داشته باشه؟خودمم قصد دارم بلافاصله بعد از عروسی اقدام کنم ایشالا ک جواب بگیرم لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
باران۶۶۶۴ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 867 راستش من سه ساله عقدم و یکساله رابطه داریم ممکنه تاثیر بد داشته باشه؟ خودمم قصد دارم بلافاصله بعد ... نه چرا باید تاثیر بد داشته باشه..انشالله که زودی مامان میشی،سعی کن گرمیجات هم زیاد بخوریفست فود و سردیجات و حذف کن کیستات از بین میرن خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 نه چرا باید تاثیر بد داشته باشه..انشالله که زودی مامان میشی،سعی کن گرمیجات هم زیاد بخوری فست فود و ... باشه عزیزم مرسییییی ایشالا لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰