2777
2789
اره خیلی حس مزخرفیه😑

تا الان هیچ دلیلی هم برا ناراحتی نداشتم 

اما الان فهمیدم روز دختره و هیشکی بهم تبریک نگفته 😐😭

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روزت مبارک دخترم....

امروز من نخوابیدم یه گربه رو پشت بام گیر کرده بود زنگ زدم اتش نشانی اومد نجاتش داد راضیم از اینکه نخوابیدم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

روزت مبارک عزیزدلم😍❤

حالا پاشو دوش بگیر موهات رو سشور بکش وقت نمازه نمازت رو بخون.ی آرایش ملایم کن.ی قهوه درست کن(یا چیزی ک خودت دوست داری هات چاکلت هم میچسبه😋)آهنگ بزار.

امروز مگه روز تو نیست؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
روزت مبارک دخترم.... امروز من نخوابیدم یه گربه رو پشت بام گیر کرده بود زنگ زدم اتش نشانی اومد نجاتش ...

مررررسی عزیزم چقد مهربونین 😍😍😍

روزت مبارک عزیزدلم😍❤ حالا پاشو دوش بگیر موهات رو سشور بکش وقت نمازه نمازت رو بخون.ی آرایش ملایم کن ...

مررررسی دوستم چقد تو خوبی گریم گرفت بخدا ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍🤗

مررررسی عزیزم چقد مهربونین 😍😍😍

😘😘امیدوارم همیشه همه خوشحال باشن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مررررسی دوستم چقد تو خوبی گریم گرفت بخدا ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍🤗

فدات بشم من.الهی همیشه لبت خندون باشه عزیزدلم.

ی عالمه دلیل برای شادی هست برای چ غمگین باشی.

ان شالله لحظه لحظه های زندگی قشنگ و شاد باسه دختر زیبا

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
فدات بشم من.الهی همیشه لبت خندون باشه عزیزدلم. ی عالمه دلیل برای شادی هست برای چ غمگین باشی. ان شا ...

😍😚😚😚😚❤️❤️❤️❤️❤️