2777
2789

من که مثل میمون میمالونم ب خودم

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

صورتو تمیز بشور بعد پرایمر خوب بزن بعدش اسپری فیکس کننده

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا کرم سفید کننده نمیزنم صورتم صافه چشمامو ارایش میکنم با لبامو

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
کانسیلر چ کمکی ب ارایس میکنه؟

برای زیر چشم و یا مثلا دور لب جاهایی که باید کرم سبک تر باشه استفاده میشه و تیرگی سفید تر میکنه

برای اینکه کرم پودر روی صورتت خوب بشه صورتت هفته ای یه بار لایه برداری کن امازیاد نه چون پوست نازک میشه

بعد یه آبرسان یا مرطوب کننده بزن بعد یه کرم پودر مناسب با نوع پوستت استفاده کن اصلا هم زیاد نزنی بعد اتمام کار هم با یه دستمال کاغذی اضافه های کرم پودر بردار 

بعدشم هم میتونی کانسیلر برای زیر چشم استفاده کنی یا  اگرم نه که نظرم مشکلی نداره

اگه خیلی میخوای آرایش تکمیلی داشته باشی بزن

در آخر هم پنکک بزن که مات بشه صورت 

کانسیلر رنگی هم هست مثلا رنگ سبز ،بنفش و یا قرمز که هر کدوم برای پوشش لک و جوش و اینا استفاده میشه

مثلا سبزش فکر کنم برای جای جوش و قرمزی استفاده میشه