2777
2789
عنوان

کرونا و عروسی

207 بازدید | 34 پست

سلام ب همگی

بچه‌ها من تازه عقد کردم و نامزدم همش میگه زودتر بریم خونه‌ی خودمون مثلا شیش ماه دیگه 

ولی خب منم دلم عروسی میخواد تو این شرایطم ک معلوم نیس کرونا کی تموم میشه نمیشه صبر کرد

شما بودین چیکار میکردین

اینم بگم ک همسرم مجردی زندگی میکنه و میگه از تنهایی خسته شدم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من بودم بدون عروسي  ميرفتم سره خونه زندگيم بجاش يه سالگرد ازدواجه توپ ميگرفتم بعد كرونا

تو اين شرايط برو ارايشگاه لباس عروس بپوش بريد اتليه عكساتونو بگيريد ماشين عروس اينا درست كنيد دور بزنيد فقط جشن نگيريد 

كلي پول تالارو غذا اينا هم ميمونه تو جيبتون

منم برج 3 عقد کردم قراره تا ۱۱ صبرکنیم ، اگر نرفت بریم آتلیه عکسامون رو بگیریم و کلیپ فرمالیته رو ضبط کنیم و یک شام و دورهمی در حد دو خانواده بگیریم و بریم سر خونه زندگیمون و سال بعد سالگرد خونه رفتنمون رو در تالار باشکوه بگیریم و همه چیز هم هست ماشین عروس لباس عروس میکاپ و غیره  

خب نمیشه که چندسال عقد بمونیم اصلا جالب نیست و ما مجبوریم که همچین کاری بکنیم

هَر که زِ غوغا،از سرِ سودا،سرکِشَد اینجا،سر بِبُریدَش...
امروز ۲۷۲ نفر فوتی داشتیم ۴۰۰۰ مبتلا دیگه مخم نمیکشه البته دور از شما باشه

چی میگی خواهرم ، عروسی اقوام شوهرم اخرهفته ایندست میگن باید بیای عروسی قبلیشون نرفتم دعوا راه انداختن زندگیمو زهرمار کردن شوهرمو انداختن سرم ، و.... ، موندم با این بی فرهنگا چکار کنم دارم دیوونه میشم بی ملاحضه ها

میخاد همینجوری برین خونه؟ خوب عزیزم داره سو استفاده میکنه  سالن برو اتلیه برو ماشین عروسم گل ...

مگ عروسی فقط عروس عشق و حال میکنه 

بقول شوهرم ، هرچقد دخترا دوس دارن پسرا هم دوس دارن .

هَر که زِ غوغا،از سرِ سودا،سرکِشَد اینجا،سر بِبُریدَش...
میخاد همینجوری برین خونه؟ خوب عزیزم داره سو استفاده میکنه  سالن برو اتلیه برو ماشین عروسم گل ...

آخه وقتیم ک میپرسه کی عروسی بگیریم من واقعا جوابی ندارم ک بهش بدم همه‌چی نامعلومه

چی میگی خواهرم ، عروسی اقوام شوهرم اخرهفته ایندست میگن باید بیای عروسی قبلیشون نرفتم دعوا راه انداخت ...

جسارته اما اصلا نرو همسایه مامانم اوایل تابستون عروسی تو باغ داشتن طرف مردا همه کرونا گرفتن...

خوب ی نفر تو خونه بگیره ...

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
چی میگی خواهرم ، عروسی اقوام شوهرم اخرهفته ایندست میگن باید بیای عروسی قبلیشون نرفتم دعوا راه انداخت ...

واویلا خدا رحم کنه ، من بودم نمیرفتم به هر قیمتی، از جونتون ک واجبتر نیس عزیزم