2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 44 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وایی بخدا اگه حوصله داشتم

تک تک دخترا رو قانع میکردم که خودشون رو درگیره رابطه عاطفی و دونفره نکنن

حداقل حداقل تا ۲۰ سالگی

نمیدونم‌چطور قانعتون کنم

چون قبول دارمم که یجاهایی آدم ب ینفر نیاز داره که دوسش داشته باشه و نبودش هم سخته

ولی از طرفی ام بودنش بده

کاره خوبی کردی

ولش کن

دیگه رابطه برقرار نکن

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خدایا من چی میگم این چی میگه اگه میخواید راهنمایی کنید یکم مهربون باشید اینجا جای شاخ باری نیست گلم ...

شاخ بازی؟ به نظرت من شاخ بازی برات در اوردم البته دیدت خوب بود خوشم میاد اینطوری فکر کردی 👌

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
تف به این زندگی توی ایران

البته هنوز میخونم

ولی واقا مجازی ادمو نابود میکنه ولی نباید تو درسم ادم خودشو خفه کنه که

متعادل باشن هردو

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

یعنی واقعا فکر کردی دوستت داره؟ سخت در اشتباهی... داره از احساسات و قلب پاک ت سو استفاده میکنه...

مردها و پسرها با عشق ورزی میان جلو ولی هدفشون عشق بازیه... حواست باشه. جدی نگیر.

دقیقا توس نی هستی که هورمونهات به شدت درگیرت میکنه و شاخک ها ت به شدت حساس هستند به این مسایل...

خیلی مواظب باش.

بر خلاف نفر اول من میگم خدا بگم باعث و بانی این شناخت غلط و این فاصله بین دو جنس رو چیکار کنه که اینقدر یا برای همدیگه خدا هستند و یا اینکه لولو خورخوره... هیچکس درک درستی نداره... 

ازدواج هم میخایم بکنیم بازم درک درستی نداریم...

شما که دیگه سنی نداری!!!

کار به شرایطتت ندارم ولی نظر شخصیم اینه 15سال زوده!عشق چیزی نیس که فک کنی فقط قشنگه.هست ولی درگیری داره.از درست میفتی.تو فامیلم حرف و حدیث.ازارمیده.خاطرش میمونه و عذاب روحی واسه خودت

من همین یه دونه ام!

حداقل با ی غریبه

اشنایی ک سر ی ماه بیخیاالت شده 

فک نکنم عاقبت داشته باشه

اخه چند سالم باید صبرکنین

الان هر کی نصیحتت کنه میگی اینا منو نمیفهمن

کلت باد داره الان

منم 16 سالم بود با یکی اشنا شدم ولی واقعا پشیمونم واقعااااا

اون موقع یکی میگفت درستو بخون عشق و عاشقی چیه میگفتن اینا حالیشون نی

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

بهترین کارو کردی ک تمومش کردی

بدون خدا دوستت داشته 

هدفت توی زندگی رضایت و خوشنودی خداوند باشه کافیه

خود خداوند بهترین هارو برات رقم میزنه

وقتی دلت راضی نبوده یه توبه کنی دیگه خطایی نکنی ذکرهای استغفار بگی تمومه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
عزیزم تو این سنی ک تو هستی پشه نر هم رد بشه عاشقش میشی...ببخشیداااا...منم همینجوری بودم‌...سعی کن حو ...

با حرفت موافق نیستم عزیزم .یکی میشناسم ک از بچگی عاشق پسر دا بیش بود .آپاندیس ترکید آمپول اشتباه بهش زدن مرد .دختره هنوز عاشقش به مادر پسره زنگ میزنه میگه منم عروست

عشق خوبه ولی اینجوری که من دارم تجربش میکنم واقعا بده

ولی ازت خوشم اومد با اینک سنی نداری ولی عاقلی و فهمیدی ک رابطتون درست نیس...ادامش نده سعی کن از چیزاای دیگ لذت ببری