2777
2789
عنوان

سلام

357 بازدید | 44 پست

سلام من۱۵ سالمه !

عزیزان من عاشق برادر شوهر خواهرم هستم ..اتفاقی ایشون بهم پیام دادن و یک رابطه شروع شد ...این رابطه کمتر از ۱ ماه طول نکشید که من کات کردم 

با اینکه خیلی دوسش داشتم اما به خاطر خدا کات کردم چون میدونم دوستی گناهه

دوباره پی ام داده مهرت از دلم رفت و این چیزا 

ترخدا نگید تو سنت کمه و ازین جور حرفا

من واقعا هم میخوام خدا دوسم داشته باشه هم پاک باشم الان چیکار کنم من؟

منم ۱۵ سالمه عاشقم مشکلش کجاست

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان منتظر اون دسته افردای ک میگن تو نب نی سایت چیکارمیکنی باش

بنظرم داری سرونوشتتو گند میزنی

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
من اصلا با شما کار ندارما ولی تف تو کرونا که مدارسو مجازی کرد

اینجاشو بله

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

نمیخام‌بگم ولی واقعا الان تو این سن هر دوست داشتنی احساسیه یکم که بزرگتر شی هم‌بااحساست هم با عقلت تصمیم میگیری برا دوست داشتن کسی...

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

عزیزم تو این سن احساسات خیلی زیاده بای کنترل کنی بعد که بزرگتر شدی میگی ایششششش از کی خوشم میومد

امیدوارم به هر آنچه تو دلت هست برسی...منم همینطور بیا برای جفتمون صلوات بفرست😍
من اصلا با شما کار ندارما ولی تف تو کرونا که مدارسو مجازی کرد

مگه عمرموشونو باید پای درس حروم کنن؟

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.