شما هم این رسمو دارین؟ ما رسم داریم نوزادی که تازه متولد شده، اگه اومد خونمون بهش کادو بدیم.
قراره جاریم بیاد خونمون. چی به دخترش بدم؟ اگه لباس بدم، پیجی سراغ دارین که لباس خوشگل نوزادی بفروشه؟
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
نوزاد که متولد بشه ما میریم خونشون همونجا کادو رو میدیم
اون که فرق داره. اون جداست، اینم جداست
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
لباس نده خودش داره. یه اسباب بازی. یا پول بذار پاکت بده.
دیروز خونشون بودم مامانش میخواست براش لباس بخره