2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایی چرا حسودیت؟ندا شاید خراب باشه اما خوشگله

والا به نظر من اصلااا خوشکل نیست😭😭

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها من نظرمو خیلی رک میگم

و به نطرم هم اطمینان دارم

اگه تایپیک های استارتر رو بخونید

همیشه از چهره هست

و قیافش و عکسش

و این مشکوکه

من حس میکنم استارتر اقا هست

و عکس یه بنده خدایی رو گیر اورده

و همش پخش میکنه

بینیت اندازه صورتته  بخاطر یه بینی میری اتاق عمل؟؟؟بیخیال

خيلي دوس دارم عمل كنم ولي متاسفانع وضع ماليمون بده امكان عمل وجود نداره

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎
بچه ها من نظرمو خیلی رک میگم و به نطرم هم اطمینان دارم اگه تایپیک های استارتر رو بخونید همیشه از ...

بقران دخترم و عكس خودمه

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎
بقران دخترم و عكس خودمه

اسی میشخ یه بار. دیگهربذاری لطفا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خيلي دوس دارم عمل كنم ولي متاسفانع وضع ماليمون بده امكان عمل وجود نداره

اصلا وضع مالی بکنار 

عمل کلی ضرر داره یکی و میخوندم میگفت بویاییم رفته یکی میگفت پوستم خیلی چرب شده روغنیه  

وضع مالیت خوبم شد عمل نکن 

بله اسی یه ممم شبیهی ولی نه زیاد خیلییی شبیه هندیایی

بچه ها من نظرمو خیلی رک میگم و به نطرم هم اطمینان دارم اگه تایپیک های استارتر رو بخونید همیشه از ...

ولی بنظرمن فقط اعتمادبنفس نداره

اسی ی دوستی دارم کپ توه بیابروشانسشوببین چهره روبیخیال شانس مهمه 

لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستیدممنونم💔😭