2821
2789
تو ازش خوشگل تری پوست اون بهتره یکم

به نظرت بينيم خيلي گنده بود

واسه پوستمم دوباره ميخام برم دكتر

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه ندا یاسی اصلا قیافه و یا زیبایی داره یا اصلا عددی هست ک خودتو با اون مقایسه میکنی و دلت میخاد شب ...

ميگن شبيه شي وگرنه خودم نمبگم

به نظرت بينيم خيلي گنده بود واسه پوستمم دوباره ميخام برم دكتر

وای تو چقدر به قیافه و خودت گیر میدی

همیشه تایپیکت راجع به چهرت هست ک با بقیه مقایسه میکنی

یا واقعا داری سر کار میزاری...یا اینکه واقعا یه مشکلی داری ک باید بری رانشناس

اسی اره خیلی شبیهشی 

اگ مث خودش گریم کنی ک خودش میشی دیگ

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
ندددددددیییییییییییدددددددم

واااااااااااااااااااااای چه امضات قشنگه😍😍😍🤣🤣

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه     
قشنگی اسی ولی اصن شبیه ندا یاسی نیستی دماغتو عمل کن

پول عمل ندارم بايد با اين دماغ كنار بيام🙁