2777

بستگی داره چی بگه و مقصر کی باشه.

من خودم عصبی بشم دهنم باز میشه ولی بعد پشیمون میشم.

نمیشه که باهر دعوایی ادم جدا بشه.

خیلی هارو دیدم با یه دعوا یا قهر طلاق گرفتن بعد رفتن اوار شدن رو زندگیه یکی دیگه.😒😒

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
بستگي داره اگه ادم خوبيه و اون لحظه عصبي بوده صحبت ميكنم و ميگم ديگه نكنه ولي اگه مار هميشگيشه و ش ...

چن بار این اتفاق افتاده .میگه تو زبونت درازه الان مثلا شرط گذاشته یا میگی غلط کردم یا میری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

اخرش حال میکم 😎

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

ن بابا کجا برم ..دو برابرشو ب خودشو هف جد و ابادش میگم و میرم میشینم فیلممو نکا میکنم😊🙂

و هنوز زندگی در جریانه.....🙂

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

هیچوقت همچین کار نمیکنه هیچ وقت مگر این ک واقعا تقصیرم باشه ک چاره نیست میمونم😂😂😂😂😂

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...
تو اینجور مواقع صبر میکنم عصبانیتم فروکش کنه بعد تصمیم میگیرم ولی رابطه ای توش حرمت ها از بین بره دی ...

اره هر چی دهنش اومد به خودم قیافم و تیپم گف منم برای اولین بار گفتم تا بفهمه خالی از نقص نیس

اسی تو دعوا هم جواب بدی مطمعن باش گوش اون شنوا نیس چون همون لحظه به حرفایی که میگه فکر می کنه

ولی فرداش که ارومه هرچی بگی دقیقا میشنوه ودرک‌می کنه

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
اره هر چی دهنش اومد به خودم قیافم و تیپم گف منم برای اولین بار گفتم تا بفهمه خالی از نقص نیس

بعضی چیزا دست خود آدم نیست مث ظاهر که خدا آفریده و این خیلی بده بخاطر همچین چیزایی ناراحتی ایجاد کنه همه انسانها که کامل نیستن