سلام بچه ها دیروز دیزی سفالی برای آبگوشت خریدم ممنون میشم بهم بگید چطور باید توش غذا بپزم و ازش نگهداری کنم. تا ظرفم نشکنه و خراب نشه. از فوت و فن هاتون برام بگین ممنون میشم
38 طلوع تا اول محرم مانده! میشود 38 عاشورا خواند! میشود 38 نماز اول وقت خواند! میشود 38 نفر را با خدا آشتی داد! و یا میشود مثل روز های گذشته در گیر دنیا بود...
فهیمه جون . نگران نباش هیچیش نمیشه . من همیشه اول ٱبگوشتو تو قابلمه میپزم . حالت نیم پز ککه میشه میریزم تو دیزی سفالی . یه قالب کیک حلبی دارم مربع بزرگه . همیشه 6 تا دیزی رو توی اون میزارم و روی شعله وسط گاز میزارم .
از ترکیدنش نگران نباش . چون اون سفال تو کوره 10 برابر بیشتر حرارت دیده تا سفال شده . از طعمش که فوق العاده میشه . مثلا من صب ساعت 8 تو قابلمه بار میزارم . 10 میریزم تو این سفالا . دیگه رو حرارت کم تا 2 - 2/5 که مهمونتم بیان . رو شعله کم ات قشنگ به روغن بیاوفته . نوش جان
اگه از این بزرگا داری میتونی مستقیم بزاری رو گاز . البته رو شعله پخش کن بزار که یه وقت دمر نشه . زحمتات به فنا بره . من از این نفری ها دارم . اگه از اول بزارم رو گاز زود آبش کشیده میشه . و موادش ولی هنوز نپخته . آره توش خورشت هم عالی میشه . فوق العاده مخصوصا قرمه سبزی .
سمیرا جون مسی گلم از فارس عزیزم هم ممنونم من یه نفره نخریدم سمیراجون ازین بزرگها خریدم فکر کنم 4یا 6 نفره باشه راستش سنگی میخواستم اما خیلی گرون بود از اینی که من خریدم کوچکتر 50 تومن بود
سمیرا شماهم اول توش ماست زدی و یا باشیر جوشوندیش؟ سوال دومم این که گفت هر بار بخوای استفاده کنی باید قبلش بذاری 5 دقیقه تو آب بمونه یعنی کل ظرف رو 5 دقیقه داخل آب فرو ببرم یا تو خود ظرف آب بمونه؟ شما هم قبلش آب میریزی؟
آره خورشت عالی میشه . ما هر وقت میریم شهرستان همسرم .مادربزرگش توش خورشت و بار میزاره . میریم باغ وقتی بر میگردیم خونه و بوی خورشت که تو خونه پیچیده منگم میکنه . طعمش فوق العادس . به شزط اینکه مثل قدیمیا از صب زود غذا رو بزاری رو شعله هااااا . امتحانش کن .