2777
2789

من از وقتی کلاسا انلاین شد گردن درد گرفتم 

تیررر میکشه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از وقتی کلاسا انلاین شد گردن درد گرفتم  تیررر میکشه

دیسک یا مشکل قوس گردن دارین

چون مال منم دردای وحشتناک با فعالیت ساده حتی بیشتر میشه

خم راست شدن همچی تیر می کشه تو کتفام

مشکلت چیه توضبح بده من م گ ردن دردم توضیح بده منم توضیح میدم

میشکنم،قرچ قرچ صدا میده

یه وقت ها چند روز گردنم کج شد ،نمیتونستم اصلا صاف کنم،خیلی وحشتناک بود،قرص شلکننده عضلات خوردم بهتر شدم،خیلی بد بود

دیسک یا مشکل قوس گردن دارین چون مال منم دردای وحشتناک با فعالیت ساده حتی بیشتر میشه خم راست شدن هم ...

نه مال من سالم بود🤦🏽‍♀️

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

[QUOTE=159311418]دیسک یا مشکل قوس گردن دارین چون مال منم دردای وحشتناک با فعالیت ساده حتی بیشتر میشه خم راست شدن هم ...[/QUOTE

دقیقا درداام بعد زایمان سوم شروع شد،چون استراحت نکردم اصلا،چون کسی رو نداشتم کارامو انجام بده،کتف درد و گردن درد

میشکنم،قرچ قرچ صدا میده یه وقت ها چند روز گردنم کج شد ،نمیتونستم اصلا صاف کنم،خیلی وحشتناک بود،قرص ...

منه یک ماه اسی رم

عو د کرده

چندساله این مشکل دارم رعایت نکردن ها و سنگینی امسال فشار اورده

خم راست شدن تیر میکشه

کلا از زندگی عادی افتادم

ام آر آی مجدد امسال دارو میخورم

وفیزتراپی میرم

امونمو بریده

از کارای عادی افتادم