2777
2789
عنوان

اونا که حاملن

213 بازدید | 12 پست

چجور 9ماه رو گذروندین ...خیلی سخته من تازه دوماه ونیمم 😥یکم از تجربیاتتون بگین ..چه غذاهایی میپختین تا چ حد کار انجام میدادین؟استراحتتون چقد بود.؟امروز جاروبرقی کشیدم نگرانم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اوایل بیخیال بودم چون همه چی طبیعی بود الان میترسم 

هی خودمو و حرکت های بچه رو چک میکنم 

بارداری پر از استرسه

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

اوایل ویار اذیت کننده بود . دوره خوبش ماه چهارم و پنجمه.

خانوادم شهرستانن خودم تهران. تک و تنهام. خودمم کارامو میکنم. الان ک ٧ماهه م ؛دکترمم استراحت مطلق بهم داده باز خودم کارامو میکنم. کلا بارداری سختی دارم

من الان ۷ ماهمه بیشتر از لحاظ روحی تحت فشارم اوایل جفتم پایین بود نگران بودم ،بعدش جفت رفت بالا باز کوتاهی سرویکس ،باید مراقب باشی بخصوص بارداری اول 

دیشبم چون جارو دستی کشیدم لباس پهن کردم دلدرد و کمر درد گرفتم الانم دارم از گشنگی میمیرم میترسم برم غذا درست کنم 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

تاماه شش خوردن وخوابیدن وهنوزم جارو به دست نشدم یه ماه شده بخاطر اضافه وزنم تحرکمو بیشتر کردم تا وارد ماه شش یا هفت نشدی کار سنگین انجام نده وفقط به تغذیه ات واستراحتت برس بعدشم الانم اوج بیمارهای ویروسی هست بهتر هست بیرون نری سه ماه اخر پاشو تحرک داشته باش تا زایمان راحتی داشته باشی

من ده هفته ام

خونه تکونی هم کردم

ولی خیلی رعایت میکنم شوهرم خدا حفظش کنه دست راستمه

خونه رو هم ده روز یکبار ی گردگیری میکنم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

صب تاشب استراحتم کل کار خونه رو ک میکنم ولی دوساعت ھم نمیشه درکل بارداری اسونی دارمتقریبا غذاهم چیزااسون میپزم

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم