2777
2789
عنوان

بیاین بگید حق با منه یا نه

157 بازدید | 18 پست

دیشب تاپیک گذاشتم دلم از شوهرم زده شده بخاطر رفتارش و اینکه چون دوست نداشته یک بار ریمل زدم و یک هفتس برج زهره ماره. الان میگه مقصر تویی نمیزاری بهت اعتماد کنم این چیزا خط قرمز منه من میگم ریمل نزن تعادل داشته باش تو ارایش در صورتی که واقعا ارایشم خیلیییی کمه

یک بار که خواننده خاموش بودم یکی تاپیک زده بود عاشق دونفرم هم زمان تاپیکشو گم کردم رفتم سرچ کردم در راستای تاپیک عاشق دو نفرم. گوشیم شبا دست شوهرم بود این سرچو خوند تا الان بهم بی اعتماده بهش میگم من سرچ کردم در راستای تاپیک سرچ نکردم که عاشق دو نفرم 

بخدا من اینقدر با حجاب وبدون اجازش جایی نمیرم ارومم ولی شما بگید حق با کیه

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما خوشگلی دیگ آرایش نکن

منم بهش میگم دیگه ارایش نمیکنم میگه تو اگه شعور داشتی اون روز ریمل نمیزدی زنای مردم بخاطر شوهراشون پوشیه میزنن

ناراحت نشی ولی ما ب این جور مردها میگیم بد دل هستن..یعنی تو اگه خیلیییی هم مذهبی باشی دست خودشون نیست ب خیلی چیزا گیر میدن

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
تو کار اشتباهی نکردی اما شوهرت بیماره نیاز ب مشاوره داره برای درمان

خیلی دوست دارم بریم روانشناس ولی میگه اونا دیوونن

ناراحت نشی ولی ما ب این جور مردها میگیم بد دل هستن..یعنی تو اگه خیلیییی هم مذهبی باشی دست خودشون نیس ...

به کوچیک ترین چیز گیر میده داره دیوونم میکنه اگه دخترم نبود ولش میکردم

به کوچیک ترین چیز گیر میده داره دیوونم میکنه اگه دخترم نبود ولش میکردم

باید کنار بیای دیگه دست خودشون نیست 

شوهرمنم نمیزاره تنها جایی برم.میگه تو جوونی و بچه هم ک نداری بفهمم متاهلی و... از این چرت وپرتا... اوایل ناراحت میشدم ولی الان عادت کردم.. هرجا بخام برم خودش باید مث اژانس منو ببره و بیاره چی از این بهتر😁😁

باید کنار بیای دیگه دست خودشون نیست  شوهرمنم نمیزاره تنها جایی برم.میگه تو جوونی و بچه هم ک ند ...

منکه باهمه اینا کنار اومدم و مشکلی ندارم مشکل من اینه که به همه چیم گیر میده حتی گاهی وقتا میترسماشتباهی نفس بکشم بگه درست نکشیدی

منکه باهمه اینا کنار اومدم و مشکلی ندارم مشکل من اینه که به همه چیم گیر میده حتی گاهی وقتا میترسماشت ...

بشین باهاش صحبت کن ببین دلیلش چیه اخه

شاید خودشو تغییر بده