2777
2789
عنوان

مدلینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 20 پست
ببین هم قدشون درسته هم وزنشون اما با باشگاه و مربی خصوصی طوری تیپشون و میسازن که هم وزن استانداردی د ...

اره راس میگی با پول همه چی درسته

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد و وزنشون درسته اونایی که تا ده کیلو بیشتر هستن معمولی حساب میشن اونایی که بیشتر از ده کیلو با اینها تفاوت دارن اضافه وزن دارن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
لاغر مفرط ک نیست

وزن همونه فقط طوری به بدنشون فرم میدن که حجیم و خوش فرم نشون میده من خودم قدم ۱۷۰ یا ۱۷۱ وزنم ۶۲ از وقتی بدنسازی کار میکنم خیلی دارم خوش حالت تر میشم و بدنم حجیم تر نشون میده باید از یه مربی خفن برنامه ورزش خونگی بگیری تیپتو عالیییییی میکنه 

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤

وزن همونه فقط طوری به بدنشون فرم میدن که حجیم و خوش فرم نشون میده من خودم قدم ۱۷۰ یا ۱۷۱ وزن ...

اها پس عضلن بره همون

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اها پس عضلن بره همون

اگه دوس داری خوش فرم شی برو یه برنامه خونگی از مربی بگیر همچین خوش فرمت میکنه کیف کنی .

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤