2777
2789
عنوان

مدلینگ

282 بازدید | 20 پست

چجوریه مدلینگا قدشون با وزنشون همخونی نداره !

مثلا جی جی حدید و مهلقا جابری قدشون 178 اما 57کیلو هستن

یا الناز گلرخ 175 ،56کیلو!

خیلیم لاغرو بی جون نیستن یا اینکه وزن و قدشون اختلافش زیاده

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

من اینا رو که تو گفتی نمیشناسم ولی شاید قدشونو دروغ گفتن چون من قدم۱۶۵وزنم ۴۷خیلی لاغرم هر کی هم میبینه میگه وای چقدر لاغری

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینا رو که تو گفتی نمیشناسم ولی شاید قدشونو دروغ گفتن چون من قدم۱۶۵وزنم ۴۷خیلی لاغرم هر کی هم میب ...

اره یا وزنشونو دروغ میگن یا قدشونو 

چون منم 165 ،45 کیلوم نی قلیونم 😐اما اونا توپرن

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

اینا چربی بدنشون کم و بیشترش گوشت 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
اره یا وزنشونو دروغ میگن یا قدشونو  چون منم 165 ،45 کیلوم نی قلیونم 😐اما اونا توپرن

اره یه جای کار میلنگه واقعا

منم خیلی لاغرم هر کاری هم میکنم چاق نمیشم 

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...
اره یا وزنشونو دروغ میگن یا قدشونو  چون منم 165 ،45 کیلوم نی قلیونم 😐اما اونا توپرن

ببین هم قدشون درسته هم وزنشون اما با باشگاه و مربی خصوصی طوری تیپشون و میسازن که هم وزن استانداردی دارن هم خوش استایلن اگه اینطور نباشن که دیگه مدل نیستن .

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤

سایز با وزن متفاوته ورزش میکنن با همون وزن عضله دارن  تغذیه درستی هم دارن  وزن پایینه ولی ...

لاغر مفرط ک نیست