2777
2789
عنوان

غیبت کردن

106 بازدید | 12 پست

مادرشوهرمن خیلی سعی داره همه جا منو بده کنه خیلی دوس داره پیش فامیلاش بد بشم اما کورخونده من ک ذاتا ادم  بدی نیستم ولی نمیذارمم اینکارو کنه چون خیلی غیبت کرده الان داره خلافش ثابت میشه میبینن من خوبم خودش مشکل داره ...داره ضایع میشه بدکاره میشه تحملشو نداره‌..وقتی به فامیلاش سر میزنم بهشون زنگ میزنم انقد رنگش مثه گچ دیوار سفید میشه ک چشاشم داره از حدقه میزنه بیرون ...ی بار به زندایی شوهرم زنگ زدم احوال پرسی بعدش براش گفتم ک زنگ زدم ..گفت کاری داستی یا بیخودی زنگ زده بودی گفتم بیخودی بیخودی 🤣🤨فامیلاش همش تعریف منو میکنن اما این حسود خانم داره میترکه ،،بچه ها بیشتر بگبد چیکارا کنم حواسمو جمع کنم ی وقت کاری نکنم ایشون منو خراب کنه مثلا کاراشو بکنم‌یا ن ...فامیلاش تحویل بگیرم یا ن ..خودشو چی تحویل بگیرم یا بیخیالش بشم 

بیخودی بیخودی🤣🤣🤣🤣

خب تو که خوبی با مادرشوهرت خوب باش که مشکلات حل شه

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب حوصله ای داریا من بودم مبگفتم اینقدر بد بگو تا جونت دراد فامیلاتم مث خودت

میشینن انقد حرف میزنن این مادرشوهرمن هرکاری کنی ی چیزی میگه بداش بارها هدیه خریدم راس راس نگاه کرده گفته خوشم نیومد د لعنتی ی کم چشم رو داشته باش ...اینا رو جایی نمیگه ها اگه من چندروز سرم شلوع شه نرم خونش به همه میگه عروسم نمیاد دوسمون نداره

میشینن انقد حرف میزنن این مادرشوهرمن هرکاری کنی ی چیزی میگه بداش بارها هدیه خریدم راس راس نگاه کرده ...

خوب ابن ادم هرکاری کنی محبت نمیبینه کافیه دیه محل ندی زندگی خودتو کنی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ببین کسی شخصیت ادم بشناسه با حرف بقیه عوض نمیشه اگه بشه هم نشون داده دهن بینه

اره خودش  لج داره حسوده خودشم پیش خواهرشوهرم گفته بهارو بیشتر از جاریم دوس داره هادولی پیش خودم و توجمع چیز دیگه میگه

قربون دهنت ..یعنی من ب درو دیوار نکوبم ؟

نه گلم فقط بهشون محبت کن به یه ورتم نباشه مادرشوهرت جی میگه...یاوقتی میفمهمی به یکی ازفامیلاش بدتوگفته ..به همون فامیلش بدون اینکه اسمی ازمادرشوهرت ببری قضیه رودرستشوتوضیح بده مثلابگوچندروزکارداشتم نتونستم به مامان سربزنم ..جلوفامیلای شوهرت اصلابدمادرشوهرتونگو..باسیاست باش خوبیشوبگو..خیلی سخته ولی وحشتناک جواب میده..