ببین دوستت بره با ی مشاور صحبت کنه...فکنم بتونه از قانون هبه استفاده کنه...اگر هم نشد شکایت کنه بگه این آقا کلاهبرداری کرده مگه سال ۹۴قیمت ۵سکه میشده یک میلیون ایشون لطف کرده قرض منو پرداخت کرده ولی چون مهریه عند المطالبه ای طبق قانون پرداحت کنه اونموقع هر مبلغی ک ب من داده از مهریه کم کنه.بقیه ی مهریه رو پرداخت کنه...دوستت چ آدم خنگیه...مگه واسه چندر قاز مهریه میبخشن...از غلطای من کرده...😑
وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی) دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و...
من متوجه اون متنی که عکسش گذاشتید نشدم. آیا این خانم که زن دوم هستن عقد دائم هستن یا موقت؟ و بطور شفاف سوال تون مطرح کنید. (البته اینجا اساتید و بزرگوار نی هستند که پاسخ های کاملا غلط و در حد کوچه بازار در این مواقع میدن.) انشالله که بتونم بطور کامل و دقیق جواب سوال شما رو بدم
وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی) دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و...
من متوجه اون متنی که عکسش گذاشتید نشدم. آیا این خانم که زن دوم هستن عقد دائم هستن یا موقت؟ و بطور شف ...
عقددائمه بعدخیلی گیربودازشوهرش بول قرص میکنه اونم میگه جای سکه های مهریت، مینویسه امصامیکنه درحالی که شوهرش هیچ خرجی توزندگی نمیکنه بچه های طرف خیلی اذیتش میکنن، همش هم میگن تو مهریتو گرفتی، الان میگه سکه هام وبدین بولتون و بس میدم قبول نمیکنه شوهرش
عقددائمه بعدخیلی گیربودازشوهرش بول قرص میکنه اونم میگه جای سکه های مهریت، مینویسه امصامیکنه درحالی ...
اون کاغذی که به عنوان عکس گذاشتید یک سند عادی محسوب میشه اگه توی دادگاه هم ارائه بشه هر کدوم از طرفین میتونن به جعل بودن خود متن یا امضا وارد بشن در این مواقع تقاضای کارشناسی میشه . که اولا قرض بوده یا نه ؟ در قبال مهریه بوده یا نه؟ بعد این نکته هم در نظر داشته باشید اون خانم ازطرفی مدیون شوهرش به دلیل قرض و شوهرش مدیون خانم اش به دلیل مهریه هست باید دید که چه کسی اول دین اش خواسته و در قبال اش چی خواسته؟ آیا زوج وقتی قرض اش از زوجه خواسته اون رو تهاتر کرده با بخشی از مهریه یا نه؟؟