2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ شیرینی

من همه چی بلدم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

شیرینی دانمارکی درست نکردم ولی به نظرم پختش راحته

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

@ماریاقناد  

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
چای نان قزوین خیلی آسونه بزن گوگل چای نان الی گولو، دستورشو از یه کتاب آشپزی معروف گذاشته بود من با ...

عزیزم اگه دستور تست شده اش رو داری ممنون میشم برام بزاری

چ شیرینی من همه چی بلدم

کار با مایکروویو رو هم بلدی؟ قبلا با توستر کیک درست میکردم خیلی عالی بود الآن با مایکروویو هر برنامه ای که میدم خوب در نمیاد

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
کار با مایکروویو رو هم بلدی؟ قبلا با توستر کیک درست میکردم خیلی عالی بود الآن با مایکروویو هر برنامه ...

تو مایکرو اصلا خوب نمیشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تو مایکرو اصلا خوب نمیشه

😞😞😞 البته مال من سولاردومه ببخشید همه ش میگم مایکروویو . این چی؟

خب عزیزم چند تا دستور خوشمزه برام بزار

اخه چطور شیرینی

بیسکوییت

کوکی

باقلوا

دانمارکی

خمیر داشته باشه

کیک باشه

اول سرچ کن ببین چی دوس داری

منم همه دستورا رو از برنامه سراشپز پاپیون برمیدارم

دستوراش مطمئنه

نصب کن همه رو داشته باشی راحت