2777
2789
عنوان

ای وی اف کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 47 پست
اصلا لازم نیس

والا ببخش منه بدبخت دوبار رفتم دوبارشم گف بازه.  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیخوام عکس رنگی انجام بدم میگم شاید ای وی اف عکس رنگی نداشه باشه

اونوقت میشه بگی چرا نمی خوای عکس رنگی انجام بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
درد وحشناکی داره من وحشت دارم

من دردم مال 1 ثانیه بود با این که وزنم خیلی پایینه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
والا ببخش منه بدبخت دوبار رفتم دوبارشم گف بازه.  

نه خواهش. برا آی وی اف مستقیم جنین رو داخل رحم میزارن پس به لوله ها و بازبودنش ارتباطی نداره عکس نمیخاد انجام دادم خودم 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

نه عزیزم دردش یک دقیقه هست و کاملا قابل تحمله مثل درد پریود . قبلش دو تا شیاف مسکن بزار اصلا نمی‌فهمی . تازه بعضی جاها با بیهوشی انجام میدم . در هر صورت آن شا الله بخوای مادر بشی درد زیاد باید تحمل کنی .... حتما برو خواهرم . الهی خدا بهترین بچه دنیا رو بهتون بده

این نیز بگذرد . . .

نه بابا 

درد داره 

ولی زمانش خیلی کم و قابل تحمله 

من دو بار انجام دادم

این تخیلات نی نی سایتی هاست😂😂😂

پانکچر دردش صد برابر عکس رنگیه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نه خواهش. برا آی وی اف مستقیم جنین رو داخل رحم میزارن پس به لوله ها و بازبودنش ارتباطی نداره عکس نمی ...

منم این ماه اگه باردار نشم ماه بعد میرم  نوبت میزنم واس ای  وی اف

نه خواهش. برا آی وی اف مستقیم جنین رو داخل رحم میزارن پس به لوله ها و بازبودنش ارتباطی نداره عکس نمی ...

اخه کار بیهوده ایه 

با یه عکس اگه مشکلش حل بشه 

چه کاریه 

ایییین همه دردسر 

تازه درد پانکچر خییییلی بیشتره

نمی‌دونم  ولییی چرا تا حالا نرفتی عکس رنگی بدی .... ؟! من رفتم دادم با اینکه هیچ مشکلی نداشتم ...

دقیقا 

گاهی یه چسبندگی مختصر وجود داره که با ماده حاجب تو عکس رنگی  باز میشه

سالها دارو مصرف می کنن و تحت درمانن 

اخه کار بیهوده ایه  با یه عکس اگه مشکلش حل بشه  چه کاریه  ایییین همه دردسر  ...

پانکچر که اصلا هیچ دردی حس نکردم. اگه مشکل ناباروری و دلیل انتخاب آی وی اف برا چیز دیگه یی باشه دیگه عکس نمیخاد

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

بچه ها تا خدا نخاد هیچ کاری نمیشه من همه کاری کردم سالمم ولی باردار نمیشم