2777
2789
عنوان

طرز تهییه سویق

63 بازدید | 5 پست

خانما چجوری باید سویق درست کنم؟موادش چی باشه؟ی سوال دیگه اگر مثلا بخام با گندم و جو درست بکنم اول باید دوساعت تو اب باشه بعد خشک کنم و تفت بدم یا ی سره تفت بدم بدون اینکه داخل اب باشه؟؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ما این سویق درست میکنیم پودر سنجد ارد برنج ارد گندوم  ارد نخود و سبوس برنج وسبوس گندم همه به نسبت مساوی همه بجز سبوس ها مخلوط تفت میدیم بعد چند دقیقه اخر سبوس اضافه میکنیم نسوزه بعد که خنک شد میریزیم ظرف شیشه ای  هرروز با شیره به بچه ها میدیم

مامان من گندما رو توی شیر میخوابونه  ، دقیق نمیدونم یکروز یا بیشتر ، ولی وقتی شیر به خورد گندما میره خودت متوجه میشی، بعد اونا رو توی آبکش میریزه و جلو آفتاب میذاره تا خشک شن بعدش اونا رو  روی آتیش داخل تابه بو میده( خالی خالی میریزه تو تابه) و موقع هم زدن گندما توی تابه(واسه اینکه همه جاشون تفت بخوره) از کفگیر و قاشق استفاده نمیکنه! یه دونه پارچه تمیز رو گلوله میکنه و با پارچه زیر و رو میکنه گندما رو... به قدری گندما نرم و خوشمزه میشن که به همون شکل هم قابل خوردن هستن نیازی به آسیاب کردن نیست، داخلشون کنجد و مغزیجات میریزه و بعنوان آجیل میده به بچه ها... هوس کردم😋

مامان من گندما رو توی شیر میخوابونه  ، دقیق نمیدونم یکروز یا بیشتر ، ولی وقتی شیر به خورد گندما ...

اینو یادم رفت بگم، موقع خابوندن گندمها توی شیر  ، مقداری نمک و زردچوبه به اون اضافه میشه و به مدت یکروز  میذارن بمونه تا گندمها شیر رو به خود جذب کنن، بعدشم توی آبکش میریزی تا شیراضافی از اون خارج بشه و گندمها خشک بشن  درآخر هم وقتی برشته شدن کنجد+ شاهدونه+ کشمش+ مغز گردو+ بهش اضافه میکنن