2777
2789
عنوان

لیزرموی پیشونی

146 بازدید | 14 پست

دوستان من هفته قبل رفتم واسه لیزر ،خانومه گفت کل صورت جواب خوب نمیده فقط جاهایی که موهاش کلفت وضخیمه با لیزر حذف میشن بخاطر همین فقط موهای پیشونی رو لیزر کردم وبه شدت درد داشت اسم دستگاهشم الکساندر فک می کنم بود دوستانی که لیزر کردن شماهم لیزرتون درد داشت؟بعد اینکه من دوست داشتم لیزر کل بدن برم ولی اینجوری که خیلی درد داره نمیتونم این درد رو تحمل کنم 😢الان بعد یه هفته از دباره موهای پیشونیم دارن سبز میشن موهای پیشونیم دقیق موی سرن ضخیمن گفته بعد 4جلسه میرن به نظرتون دستگاهش خووبه یا جای دیگه برم ایشون فوق تخصصن ،از چن نفری داخل شهرستانمون پرس وجو کردم می گفتن کلینیک کارش خیلی خوبه ولی کلینیک که می گمه خانوم متخصص نیست و یه دوره دیده اومده داخل کلینیک مطب واسه لیزر زده 

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشونی خیلی درد داره ولی جاهای دیگه کمتر 

خانومه هم می گفت صورت دردش نسبت به جاهای دیگه زیادتره،بهم گفت 30 روز دیگه بیا دیدم داره سلز میشه میخواستم همین هفته برم کلینیک از دباره لیزر کنم پیش اون خانومه دیگه نرم به نظرتون ضرر داره بفاصله کم برم جای دیگه

خانومه هم می گفت صورت دردش نسبت به جاهای دیگه زیادتره،بهم گفت 30 روز دیگه بیا دیدم داره سلز میشه میخ ...

اره باید وایسی سی روز بشه عزیزم کلا صورت عین دست و پا نیس ک تو جلسه اول دیگه در نیاد و خیلی دردشم وحشتناکه پماد زده بودی ؟؟؟

اره باید وایسی سی روز بشه عزیزم کلا صورت عین دست و پا نیس ک تو جلسه اول دیگه در نیاد و خیلی دردشم وح ...

نه هیچی نزد قبلشم بهم نگف پماد بزنم پماد چی ولی واقعا دردش وحشتناک بود

خانومه هم می گفت صورت دردش نسبت به جاهای دیگه زیادتره،بهم گفت 30 روز دیگه بیا دیدم داره سلز میشه میخ ...

درد که صورت زیاد داره به خصوص پشت لب و چونه  من ناحیم فوله بعد هم به من گفتن بعداز ۸تا ۱۰ جلسه تعثیرش رو میبینی بعد از ۱۰ جلسه هم باید ۶ماه یک بار شارژ بشه وگرنه موها بر میگرده نه اینجوری نیست که از همون جلسه اول کامل حظف بشه توی این کار باید خیلی صبور باشی