2777
2789

تازه اولشه.شربت مگنی میلک بخور.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک هنوز دچارم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

من از وقتی وارد ۷ شدم یبوست شدم دکترم پودر و شربت داد انجیر و آلو و میوه های شل کننده خوردم کمی باز شدم به دکتر بگو راهکارهای خوبی داره

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

وای یبوست باردخری خیلی افتضاحه لعنتی..

من بااینکه شربت منیزیم و سالاد کاهولا روغن زیتون و الو وانجیر خیس شده و کمپوت گلابی و هزارتا چیز دیگه میخوردم ولی اصلا تاثیر نداشت ..هنوزم بعد از ۳سال یبوست دست از سرم برنداشته 😭😭😭

😍😍😍
نترسونم 😭😭😭

نخرس واسترس نداشته باش اصلا..من مشکلم سندروم روده ی تحریک پذیر بود وهست و خودم خبر نداشتم چنین بیماری ای دارم ...و اینکه شکم که بزرگ میشه روده ها کلا جا به جا میشن و میرن بالا نزدیک معده بخاطر همینه راه مدفوع نا هموار میشه ویبوست میگیره ادم ..ایشالا بعد از زایمان ددست میشه ولی تا میتونی انجیر خیس شده بخور.شیر سرد نخور ..گلابی بخور..غذاهاتو حجم پایین ولی وعده های بیشتر بخور..سالاد همیشه قبل از غذات بخور با روعن زیتون فراوان..خاکشیر بخور...مرحله ی اخر شربت منیزیمه اگر بااینا خوب نشدی اونو بخور...

😍😍😍