2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا رفت عزیزم؟؟

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤

چرا

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

میاد...

درکت میکنم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

ترسوندی منو بابا

برا پسر مردم گریه میکنی ک تموم شده

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته