2777
2789
عنوان

ذکر یا علی

277 بازدید | 14 پست

سلام.من ذکر ودعا زیاد خوندم.این ذکرو همین جا دیدم وانجامش دادم کاری که یک ماه بود انجام نمیشد دوروز بعد انجام ذکر انجام شد..گفتم اگه حاجتم براورده شد اینجا مینویسم تابقیه هم انجامش بدن وبه امیدخدا حاجت روابشن.12هزار گفتن یا علی..البته من با دوتا خواهرم گروهی انجامش دادیم😍❤❤❤

بی عشق هرنماز که خواندم گناه بود....

من 14000 یا علی شنیده بودم 

منم ازش حاجت گرفتم 😍

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب گرفتی شما ازش؟

نه تازه بدترم شد😐من از هیچ ختم وچله ای جواب نگرفتم جز یکبار ک قران خوندم برای شهید قاسم سلیمانی بعد چندروز ب خواستم رسیدم البته قبلش قران هم ختم کرده بودم

شاید صلاحت نبوده یا وقتش نرسیده 

اره خودمم همین فکرومیکنم دیگه سپردم ب خدا توکل کردم ب خودش الان 124000صلوات رو شروع کردم ان شاءالله ازین دیگه حاجت بگیرم بعد اونهمه ختم قران و انواع دعا

باید تو ی روز گفته بشه؟

نه عزیزم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی