2777
2789
عنوان

منه بدبخت

240 بازدید | 23 پست

منه بدبخت بعد ۷ سال با شوهرم و دوستش و همسرش واس اولین بار اومدیم شمال ویلای استخردار گرفتیم بچه هامونو خوابوندیم رفتیم تو آب همینکه رفتیم بچه منه بدبخت بیدار شد بدجوری ترسیده بود اصلا آروم نمیشد بچه دوستمون هفت پادشاهو خواب میدید الان من نشستم پیش بچم بیدار نشه بترسه اونا دارن خوش میگذرونن 😔

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهار تایی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

وقتی تو کرونا می رید مسافرت... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حقتونه... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
سرد نیس؟

چرا بابا شمال الان یخ بندونه... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...