2777
2789
پس فک کنم برای منم از بدشانسی بوده چون تا بحال ازمایشا مشکل نداشته بجز همین اسپرم ..اانشالله عزیزدلم ...

انشاالله دیگه این بدشانسی برامون تکرار نشه و تو سال جدید خدا به فسقلی سالم و صالح بهمون بده و خستگی و دردایی که کشیدیم رو بشوره ببره 

باشه عزیزم انشالله جوابش بیاد نتیجه رو بهت میگم که علتی پیدا کردن یا بی نتیجه بوده

انشاالله تا اون موقع خدا یه فسقلی سالم مهمون دلت کنه 

هر وقت دلت شکست و دعا کردی برای من و همه ی اونایی که مثل ما دچار مشکل شدن هم حتما دعا کن🙏

انشاالله دیگه این بدشانسی برامون تکرار نشه و تو سال جدید خدا به فسقلی سالم و صالح بهمون بده و خستگی ...

اانشالله....قربونت برم عزیزم چشم اگه لایق باشم دعا میکنم توهم منو دعا کن از خدا میخام امسال سال خوشحالی ما باشه با کوچولو دار شدنمون  منتظر پیامت هستم 😘😘

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همون کارایی که بالا توضیح دادم تخلیه ی یک روز درمیون،ترک حمام داغ،شستو با آب سرد،استفاده از کمپر ...

عزیزم پزشک خوب مشهد نمیشناسید ؟ منم دوتا سقط داشتم شش هفته . هر دو هم از اول بتا پایین بود ... گیجم الان نمیدونم چیکار کنم

نه مورفولوژیش خوب بود  تو مراکز ناباروری ۴ درصد بود حتی بعدش که ۳ شد بازم دکتر گفت خوبه

عزیزم خوبی حالت چطوره؟چیکار کردی جواب ازمایش اومد برات؟خیلی تو فکرت بودم این چندوقت

عزیزم خوبی حالت چطوره؟چیکار کردی جواب ازمایش اومد برات؟خیلی تو فکرت بودم این چندوقت

سلام عزیزم ممنونم از لطفت

نه هنوز جواب آزمایشا نیومده دکتر پاتولوژی همون موقع تاریخ زد برای ۴ ماه بعد یعنی ۲۴ خرداد ولی گفت این تاریخ تقریبیه و ممکنه بیشتر هم طول بکشه😣 

هرچند تقریبا بعید میدونم بتونن علتی پیدا کنن براش ولی با این حال فعلا باید منتظر جواب باشم تا ببینم خدا چی میخواد

سلام عزیزم ممنونم از لطفت نه هنوز جواب آزمایشا نیومده دکتر پاتولوژی همون موقع تاریخ زد برای ۴ ماه ب ...

ای بابا از دست اینا که ادمو درک نمیکنن...انشالله که خیره عزیزم غصه نخور درسته سخته ولی میگذره انشالله ایندفعه این مشکلات دیگه تکرار نمیشه😔

ای بابا از دست اینا که ادمو درک نمیکنن...انشالله که خیره عزیزم غصه نخور درسته سخته ولی میگذره انشالل ...

ممنونم عزیزم انشاالله هیچ کی همچین روزهایی رو تجربه نکنه 

ایشالا خودت به زودی صاحب یه نی نی سالم و خوشگل بشی و منم دعا کنی🙏 

ممنونم عزیزم انشاالله هیچ کی همچین روزهایی رو تجربه نکنه  ایشالا خودت به زودی صاحب یه نی نی سا ...

اره واقعا من همیشه دعام اینه خدا هیچ کسی رو با بچه امتحان نکنه که خیلی سخته...ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشالله خدا به دوتامون یه نی نی سالم بده

اره عزیزم دکتر منم گفت ممکنه از بدشانسی هم باشه این هیدروپس چون ماهم آزمایش کاریوتایپ دادیم که سالم ...

سلام عزیزم... من دوتا سقط زود هنگام داشتم... ازمایش دادیم ... من ازمایشام اوکی بود... همسرم دی اف ای ۳۵😭😭😭 چیکار کنم ؟ چجوری شما اوردین پایین... چقد همه تو اینترنت ناامیدتر ام کردن ...😭

سلام عزیزم... من دوتا سقط زود هنگام داشتم... ازمایش دادیم ... من ازمایشام اوکی بود... همسرم دی اف ای ...

عزیزم نگران نباش منم وقتی حرفای بقیه روخوندم خیلی ناراحت و ناامید شدم فک میکردم واقعا دارو هیچ تاثیری نداره ولی داشت خداروشکر که از ۳۱ رسید به ۲۱ و دیگه آزمایش نرفتیم ببینیم پایین اومده یا ن....تو دوماه داروهایی که دکتر داد رو شوهرم مصرف کرد،میوه و سبزیجات هرروز میخورد اینجوری بگم که هر وعده هم سبزی خوردن داشتیم هم بعدش میوه میخورد رابطه هم یک شب درمیون داشتیم و بااین کارا خداروشکر اومد پایین دکتر نرفتی مگه؟چی گفت 

عزیزم نگران نباش منم وقتی حرفای بقیه روخوندم خیلی ناراحت و ناامید شدم فک میکردم واقعا دارو هیچ تاثیر ...

مرسی عزیزم چقد ب حرفات احتیاج داشتم... الان از دکتر میام .. فقط برا دی اف ای همسرم کپسول فرتیل نوشت همین 🙁🙁 

گفت اینو سه ماه بخوره باز بره آزمایش بده... ولی احتمال داره نیاد پایین و آی وی اف لازم باشه بکنین 😭

عزیزم شما نسخه داروی همسرتون برا دی اف ای یادتون نیست چیا بود ... ؟ واقعا ممنونتون میشم