2777
2789
عزیزم استرس نداشته باز ولی برا اینکه دل خودت آروم بگیره میتونی بعد اینکه داروهارو خورد آزمایش بدین ب ...

سلام عزیزم تاپیکاتون و میخوندم منم دوبار سقط داشتم هنسرم‌هم واریکوسل داشت و عمل کرد مییشه بگید سر دخترتون‌چیکار کردید؟

عزیزم استرس نداشته باز ولی برا اینکه دل خودت آروم بگیره میتونی بعد اینکه داروهارو خورد آزمایش بدین ب ...

سلام عزیزم..قرص کیوتن واسپیرژنو ال کارنیتین و قرص حساسیت هم دکتربهش داد بعد سه ماه ازمایش داد از ۲۰ شده ۲۸ دیشب خیلی حالش بدبوداسترس داشت همه فاکتورهاش خوبه فقط دی اف ای بالاست و اینکه سونوهم داد واریکوسل گرید دو داره سمت چپ سمت راست هم گرید یک😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تاپیکاتون و میخوندم منم دوبار سقط داشتم هنسرم‌هم واریکوسل داشت و عمل کرد مییشه بگید سر دخ ...

من پسر دارم و رژیم غذایی سالم و قرص های تقویتی که دکتر داد و مصرف میوه هایی که ویتامین سی داشتن خیلی جواب داد 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
سلام عزیزم..قرص کیوتن واسپیرژنو ال کارنیتین و قرص حساسیت هم دکتربهش داد بعد سه ماه ازمایش داد از ۲۰ ...

ای بابا چه بد...دی اف ای خیییلی مهمه چون تکثر سلول ها تو جنین دست اونه و اگه بد باشه یجا دیگه تکثیر اتفاق نمیوفته و جنین مشکل دار میشه،،کارش جوریه که تحرک نداره؟؟آخه این خیلی مهمه و اینکه یخ روی بیضه هم قبل رابطه خیلی خوبه 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
عزیزم شوهر منم الان آزمایش داده و دی اف ای ۳۱درصده من دوبار به راحتی باردار شدم ولی متاسفانه سقط شدن ...

سلام عزیزم چند هفته بودی که سقط شدن؟قلب تشکیل شده بود؟

توروخدا جواب بده