2777
2789
رفته مسافرت شمال،بعد بچه اش اومده با بچه من بازی کنه.چه کنم...آخه تواین اوضاع شمال؟؟

بهش بگو که یه مدت رفت و امد نکنید بگو از کرونا میترسم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرم گفته به پسرش.....خانوم بدش اومده میگه به بچه ات یاد بده خوب رفتار کنه،ما کرونا نداریم

بگو ما داریم 

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

بگو انشالا که نداشته باشید ولی احتیاط شرط عقله

نمی تونم برم...جای دیگه بچه هاشما جای من بودید با جاری زبون تند چه طور رفتار میکردید

کم محلی و تمام

همین کارشو میسازه

هرچی گفت محلش نده نزدیکش نرو سر حرف باهاش باز نکن اونم حرف زد سر خودتو گرم یچی کن

من که جواب گرفتم😅

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏

من با مادرشوهر وجاریام تو یه حیاط مینشستیم 

چقد خوش میگذشت 

یادش بخیر ☺☺

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
۱۶ سال است دیگه خسته شدم

حالا اگه تورفته بودی شمال نمیذاشتن پاتو بذاری آپارتمان

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز