2821
2789
عنوان

شوهرم 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره شرایط سخته درکش کن 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

منم اتفاقی ک تو عقد برام افتاد همین بود گوشیم خراب شد راضی ب خرید گوشی نشد اخرش بابام برام خرید هروقت یادم میوفته ی حس بدی دارم بهش 😔😔😔

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
میتونست بگه بعدا برات میخرم 

خرج های مهمتری هست اگه وضعش خوب نی

گوشی الان 1تومن نیست

کم کم 8 تومن باید خرج کرد

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
نه واقعا نداره ،،، ولی زشت بود حرفش

شما اصلا درکش نمیکنی😥

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
وا ن منم نامزددارم خودش واسم گوشی گرفت لباسم میگیره برام پول تو جیبیم میده

منم وقتی نامزد بودم کلا همه چیم با نامزدم بود از خوراکی بگیر تا پوشاک حتی چیزهای خصوصی عزیزم وظیفه اونه برات خرید کنه

وای استارتر معلومه شوهرت ازوناییکه توزندگی واسه پول دادن دمار از روزگارت درمیاره

تا الان نامزدی وبچه اینا نداری سرت خلوته حتما حتما واسه خودت شعلی دست وپا کن فردای روز لنگ میمونیا

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز