2821
2789
عنوان

شوهرم 😑😑

846 بازدید | 34 پست

یساله عقدکردم ،

پدرم براخاهرام گوشی خرید من خونه شوهرم بودم اومدم دیدم ایناگوشی خریدن شوهرمم میگفت چ زرنگن واسه خودشون خریدن،منم گفتم من نمیخام ازشون، بعد الان زنگ زد گفت واسه خودت گوشی بخرگرون میشه گفتم پول ندارم گفت نداری گفتم نه گفت میری سرکار واسه خودت میخری 😐 درسته خودش نداره ولی این حرفش اعصابموبهم زد همش وام میگیره داره قسط میده ایندفه دوتومن ازمن گرفت ،ازخودش بزورمایه میزاره اوایلم خسیس بود انقدرم من راش انداختم ،اصلا دوس نداره پول بده یجوریه‌،،منم حس خوبی ندارم بااین رفتارش ،حالم گرفته شد ‌،الان حق بااونه؟

با انصاف خودت میگی همش قسط میده دیگ

پولی نمیمونه که

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم‌حق نداره شما الان ازدواج کردی بگه برو بگو بابات واست گوشی بخره یا برو سر کار تا نیومدی خونه من گوشی بخر!!!! خودش نمی تونه بخره خب یه حرفیه نخره ولی اینکه باید بری خودت از هرجا شده بخری حرف زیادیه!!!!!!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
تو ام موقع رابطه بگو منم وظیفم نیست تامینت کنم فعلا تو خونه ی بابام هر وقت عروسی گرفتی 

والااااااا🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

خوب معلومه حق با تویه! من همون هفته اول نامزدیمون نامزدم واسم گوشی خرید البت خودم ک داشتم گوشی جدیدی خرید. پول هم بهم میده اما من زیاد ازشون استفاده نمیکنم گذاشتم توی حسابم درحال حاضر بابام دوست داره خودش هرچی میخوام واسم بگیره

دوست داشتنت قشنگ ترین داشتنی دنیاست..!
منم عقدم ت این مدت لوازم ارایش و لباسو نامزدم خریده ۳بارم گوشی برام خریده

3 بارررر....چیکا میکنی عامو

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅